Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρθρογράφος των «Νέων» ξεσπά εναντίον πολιτικού συστήματος: Κοιμάστε και η Χρυσή Αυγή κερδίζει την Ελληνική Νεολαία!

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών να έδειξαν την Χρυσή Αυγή μέχρι και.. πέμπτη, ελέω της επιχειρήσεως νεκρανάστασης του κλεφτοΠαΣοΚ, για να μπορέσει να συγκυβερνήσει με τον Μητσοτάκη, όμως οι αρθρογράφοι του καθεστώτος που βλέπουν τα πραγματικά νούμερα ανησυχούν βαθύτατα.

Τόσο βαθύτατα, όσο να οδηγούνται σε παραληρήματα, όπως αυτό του αρθρογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα», Βασίλη Κανέλλη, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο «Έρχεται ο φασίστας της διπλανής πόρτας» σημειώνει ότι «τα γκάλοπ εμφανίζουν π.χ. το νεοναζιστικό κόμμα με σταθερό ποσοστό πάνω από 7%. Κι όπως γνωρίζουν καλά οι δημοσκόποι, όταν η Χρυσή Αυγή βλέπει 7άρια στις έρευνες τότε μπορεί να πάρει παραπάνω από τη λεγόμενη «κρυφή» ή «ντροπαλή» δεξαμενή ψηφοφόρων».

Γνωρίζει, φυσικά, ο Κανέλλης, τις πραγματικές μετρήσεις κι αυτό σημειώνει τεχνηέντως στο παραλήρημά του. Και συνεχίζει, κάνοντας λόγο για την Ελληνική Νεολαία: «Οι έρευνες που γίνονται δείχνουν ότι οι νέοι ψηφοφόροι, αυτοί που για πρώτη φορά θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, σε μεγάλο ποσοστό θα επιλέξουν την αποχή. Η δεύτερη επιλογή τους είναι η Χρυσή Αυγή. Γιατί ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του έχουν βάλει γερό «μικρόβιο» στις τάξεις της νεολαίας».

Και συνεχίζει ο Κανέλλης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και είναι δεύτερη δύναμη στην Ελληνική Νεολαία«Αραγε οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται; Οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος είναι κάπου διορισμένοι, της ΝΔ περιμένουν να διοριστούν ή διοργανώνουν εκδρομές στη Μύκονο και της προοδευτικής παράταξης περιμένουν απλά κάθε χρόνο το Πολυτεχνείο για να κρατήσουν τη ματωμένη σημαία». Και καταλήγει ο Κανέλλης: «Όταν μας χτυπήσουν την πόρτα δεν θα είναι ο γαλατάς, ο φασίστας της διπλανής γειτονιάς θα είναι που τον αφήσαμε να σπάσει το αυγό του φιδιού».

Εμείς, από την πλευρά μας να προτρέψουμε τον αρθρογράφο, να επικοινωνήσει με τον γιατρό του. Η κατάστασή του μπορεί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, μια παρακολούθηση την χρειάζεται σίγουρα. Περαστικά και σιδερένιος, ευχόμαστε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/arthrografos-tou-dol-jespa-enantion-politikou-susthmatos-koimaste-kai-h-chr#ixzz5Xu6lrFNZ

Exit mobile version