Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Έχει χαθεί πάσα έννοια του μέτρου και της αξιοπρέπειας. Έβαλαν στην φυλακή μια καθαρίστρια που αν και παρανόμησε το έκανε για να μεγαλώσει τα παιδιά της και αφήνουν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αλλοδαπούς κακοποιούς και επαγγελματίες απατεώνες. Η Ελλάδα (και στην ουσία ολόκληρος ο δυτικός κόσμος) έχει διαβρωθεί μέχρι τα θεμέλια. Δεν έχουν συνείδηση, ούτε ψυχή όλοι αυτοί, μόνο τσέπη. Ντροπή τους και ελπίζω σύντομα να το βρουν μπροστά τους!

Νίκη, Αθήνα

Όχι στον διαχωρισμό του κράτους με την Πίστη μας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έχουν αμολήσει τα μαντρόσκυλα της “κοινής γνώμης” και γαβγίζουν πρωί βράδυ κατά του “φασισμού”, του “ρατσισμού” και της “μισαλλοδοξίας”. Οι χρυσές εποχές που έβηχε ο κάθε δημοσιογραφίσκος και ο τηλεθεατής τον κοιτούσε στα μάτια πέρασαν. Οι πληρωμένες πένες των λιγούρηδων δημοσιογράφων και των αδηφάγων εκδοτών ξεπέρασαν. όπως έχουν χρεοκοπήσει οι πολιτικάντηδες έτσι έχουν χρεοκοπήσει και αυτοί. Απαξίωναν τόσα χρόνια την δημόσια ζωή επί πληρωμή, έριχναν λάσπη, αθώωναν ενόχους, διαφήμιζαν μνημόνια και έφτασε η στιγμή που ο λαός τους πέταξε στην άκρη. Απόδειξη αυτού η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής. Όλο και περισσότεροι Έλληνες ζητούν έμπρακτα την τιμωρία όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτά τα χάλια και η Χρυσή Αυγή ως οφείλει θα το πράξει όταν έρθει η ώρα.

Κ. Σ.

Πορεία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ: Aν ήταν Έλληνες για την Μακεδονία θα έτρωγαν ξύλο και χημικά!

Οι συριζαίοι θέλουν να εξαφανίσουν από τον χάρτη την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ξεδιάντροπα και ανοιχτά υπόγραψαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, υπόγραψαν αιματηρά “πλεονάσματα” και νέα μνημόνια, παραχώρησαν αρχαιολογικά μνημεία στο υπερταμείο και οι “δεξιοί” ευρωπατριώτες του γλυκού νερού, οι νεοδημοκράτες κάνουν τις πάπιες. Είδε κανείς κάποια δυναμική αντίδραση; Κάποια πορεία; Κάποια συγκέντρωση; Τίποτα απολύτως και αυτό γιατί είναι και αυτοί μέσα στο παιχνίδι. Μόνο Χρυσή Αυγή γιατί η Ελλάδα είμαστε εμείς! Ούτε μια ψήφος στους αριστερούς και δεξιούς προδότες!

Μ. Α.

Χάρτης του υπουργείου του Καμμένου εμφανίζει τα Σκόπια ως… «Μακεδονία»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-noembriou-2018#ixzz5XxDwusDG

Exit mobile version