Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθησαν δύο ρομά για την ληστεία και τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας στην Κόρινθο

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο θέμα του φρικτού θανάτου της 83χρονης γυναίκας στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας, καθώς στην σύλληψη δύο ρομά ηλικίας περίπου 30 ετών προχώρησε η Αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος!

Θυμίζουμε ότι η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και τη φίμωσαν. Φεύγοντας, οι αδίστακτοι άντρες δεν έλυσαν ποτέ την 83χρονη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο.

Κάθε χαρακτηρισμός ωχριά γι’ αυτά τα αποβράσματα, τα οποία δεν σεβάστηκαν στο ελάχιστο μια ηλικιωμένη γυναίκα με εμφανή προβλήματα υγείας και ουσιαστικά την δολοφόνησαν. Όσο για τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», που έχουν ως προσοδοφόρο επάγγελμα την μονόπλευρη ευαισθητοποίηση και υπεράσπιση των «ευπαθών κοινωνικών ομάδων», για μια ακόμη φορά θα σιωπήσουν σε μια τέτοια ιστορία και δεν θα πουν τίποτε.

Τι θα μπορούσαν, άλλωστε, να πουν; Ο «αντιρατσισμός» είναι πολύ εύκολος και ανώδυνος, ειδικά όταν ζεις σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων απ’ αυτούς που υπερασπίζεσαι «ενάντια στα ρατσιστικά κοινωνικά στερεότυπα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthhsan-duo-roma-gia-thn-lhsteia-kai-ton-thanato-ths-hlikiwmenhs-guna#ixzz5Xy2uKO3k

Exit mobile version