Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Οι αριστεροί ιδιοκτήτες της “επανάστασης” κλαίγονται για τις δυναμικές ενέργειες των ελληνόψυχων νεολαίων στα σχολεία όλης της Ελλάδας. Ενοχλούνται που δεν μπορούν να τα ελέγχουν όπως κάνουν εδώ με τους αλβανούς και τους λοιπούς “ενσωματωμένους” αλλοδαπούς. Η ελπίδα της Ελλάδος είναι αυτά τα παιδιά που μάχονται για την Μακεδονία, για την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας. Τους φοβούνται αυτούς τους νεολαίους γιατί πάντα αυτοί οι λίγοι ήταν που μάχονταν για την ελευθερία της Πατρίδας και του Έθνους. Μόνο Ελλάς και εμείς μαζί τους!

Μ. Ιωάννης 

Απάντηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Οι κουκουέδες απειλούν τους μαθητές επειδή τολμούν να κάνουν αυτό που δεν τολμά να κάνει το ανθελληνικό κράτος. Τα παιδιά μας υπερασπίζονται την ιστορία και τις παραδόσεις μας και οι κουκουέδες τα απειλούν ανοιχτά με φέι-βολάν και με αφίσες. Ποιοι νομίζουν ότι είναι και απειλούν με τόσο θράσος τα παιδιά μας; Νομίζουν ότι θα καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και θα τους κοιτάμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι κομμουνιστές ήταν πάντα προδότες και στέκονται απέναντι σε κάθε τι αγνό και Ελληνικό. 100 χρόνια η ίδια καραμέλα. Ας κάτσουν στα αυγά τους λοιπόν και μακριά από τα παιδιά μας γιατί δεν θα τα πάμε καλά. Αυτά να τα βλέπουν οι ΝΔούλοι που κάνουν πλάτες στους κατσαπλιάδες μπολσεβίκους, αφού πρώτα τους νομιμοποίησαν. Η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει.

Τάσος Ε. (Πύργος)

Μαθητικός ξεσηκωμός και στον Πύργο για την Μακεδονία μας! Καταλήψεις και πορεία από την Ελληνική Νεολαία – Φωτογραφίες, Βίντεο

Ετοιμάζονται τα κοράκια για εκλογές και θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε. Μετά την επίσκεψη του βουτυρόπαιδου που θέλει να γίνει δήμαρχος, μας ήρθε και ο τραχανάς που θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Ήρθαν με έναν στρατό από παρατρεχάμενους και αστυνομικούς, “αποστείρωσαν” όλο τον χώρο γύρο από τον “λαοφιλή” υποψήφιο και προπάντων δουλευταρά άρχοντα και μετά τραβούσαν φωτός τους δικούς τους που σαν καλοί και πιστοί στρατιώτες ερχόντουσαν ένας ένας να τους αποθεώσουν τους “σωτήρες”. Ξεφτιλίκια. Αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα το ’90 και οι γειτονιές μας γκετοποιήθηκαν και υποβαθμίστηκαν από τις ορδές των λαθρομεταναστών, έρχονται τώρα και μας το παίζουν “σωτήρες” και τεχνοκράτες. Θα τους ρίξουμε τέτοιο μαύρο στο 6ο διαμέρισμα των Αθηνών που θα το θυμούνται. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Όμηρος Ε.

“Γιατί χαίρεται ο Νίκος και χαμογελάει πατέρα;” Μια απάντηση στον πανικό του καθεστώτος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-noembriou-2018#ixzz5Y49Qy3W6

Exit mobile version