Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ζυγείτ’ επί δεξιά! Ατενώς!»

«Ζυγείτ’ επί δεξιά! Ατενώς!»

Στις ζυμώσεις των πολιτικών συνθέσεων, η ανυπαρξία συγκροτημένης ιδεολογίας και η «πιασάδικη», ευκαιριακή φθόγγωση κάποιου πομπώδους… ζητωπατριωτικού «αλόγου – λόγου», διευκολύνουν εξαιρετικά την διαπίδυση των δεκαρολόγων αλλά και των μπουρδολογιών της κάθε πλευράς.

Επίσης η άμορφη και ρευστή (σαν βλέννα) πολιτική ιδιοπροσωπεία των ποικίλων συστημικών εθνικο-«δημοκρατικών» φορέων, συνεπικουρεί ισχυρά την συμφεροντική τους συναίνεση.

Άνθρωποι που υπήρξαν εξαρτήματα (μεγάλα, μικρά ή και ασήμαντα) του καθεστωτικού συγκροτήματος και σαλιάρικοι χειροκροτητές των πολιτικάντηδων του μεταπολιτευτικού ξενόδουλου χαλιφάτου της Μεταπολίτευσης, επιδιώκουν τώρα να μεταβληθούν από «επιτυχημένα» ενεργούμενα σε «επιτυχείς» ρυθμιστές και «σωτήρες» της μικροπολιτικής του νυν βάλτου.

Ζητούμενό τους: Ένας λευκοκύανος, μικρομέγαλος συνασπισμός, πολυσύνθετο δεκανίκι στα… δεξιά της Δεξιάς, που θα συσταθεί από γερασμένους τριταγωνιστές «επικεφαλής» και αγανακτισμένους νεαρούς ακολούθους. Υποκρινόμενοι τα πατριωτικά poulains, διάφοροι «αντιφασίστες» ισορροπιστές και βουλιμοστυλίτες του «θρησκευάμενου» πατριωτισμού, γραφικοί αποτυχημένοι πολιτικοί φακίρηδες, θα συμπήξουν ενόψει των επερχομένων εκλογών την νέα… «Εγκάρδια Συνεννόηση» (Entente Cordiale).

Οι ποικίλοι «πολιτικά ορθοί» και grosso modo χονδροί «τω πνευματικώ δέματι» Καπεταναραίοι της καρα-δεξιάς, της (προς Θεού) όχι εθνικιστικής, αλλά μπόλικα πατριωτικής.

Αυτοί οι «μη πατριδοκάπηλοι αντιφασίστες» της μεταπολιτευτικής Αντάντ, καλά παραφαγωμένοι και χαρτωμένοι, αναζητούν να προσφέρουν στην χώρα ένα ηγέτη που της «χρειάζεται».

Ανεξάρτητοι κι εξαρτημένοι, γλυκοκοιτώντας τα βουλευτικά οφίτσια και την πλέρια καταξίωση, επιδιώκουν την τεχνητή συγχώνευσή τους σε μια κομματική συμμαχία, μια… λουλακί quadriga, που θα διακριβώσει μάλλον δημοσκοπικά ποιος θα είναι ο… πολέμαρχος ηνίοχός της συντροφίας. Μάλιστα! Επικεφαλής του «εθνοσωτηρίου» συνασπισμού με τη βούλα της δημοσκοπικής ποσόστωσης à l’ américaine! Εθνορεπουμπλικανός «ελέφαντας» ή Εθνικοδημοκράτης «γάϊδαρος», είναι ολότελα αδιάφορο!

Μπροστά σ’ αυτόν τον αναμενόμενο Γαργαντούα της εθνικοφροσύνης θα σκύψουν υπάκουα τα άλλα ξεπερασμένα γιουσουφάκια… για να τσουλήσει ο αραμπάς.

Έτσι θα πυργωθεί το σύγχρονο δέντρο του «ζητωπατριωτισμού» και θα καρπίσει. Σ’ αυτό το μεγάλο «δεξιοπατριωτικό μέτωπο» θα πολεμήσουν όλοι οι εθνοχαχόλοι ψηφοφόροι του, ώστε τ’ αφεντικά τους να γίνουν ήρωες και σωτήρες της …. Πατρίδας.

Αυτή θα είναι μια «σύγχρονη καλή δεξιά», χωρίς ενοχές, ρωμαλέα, κατάφορτα πάνοπλη με σερπαντίνες και κομφετί, για την οποία ο «κοσμάκης» θα καταλάβει ότι δεν είναι κάτι κακό.

Φτιαγμένη για… «μεγάλη πετυχεσιά», ένα καλό χαρμάνι από άβουλους βουλευτές, άναρχους αρχηγούς, αδέξιους δεξιούς και απηνείς πεινάλες της εξουσίας. Έτσι, δραστήριο και καλά εφοδιασμένο, αλληλογραφώντας ακόμη και με τον Παντοδύναμο, επιζητώντας διψήφιες εκλογικές επιτυχίες, το «ενιαίο μέτωπο» των αποφασισμένων τσολιάδων, το «καθάριο κούτελο» της εθνικοφροσύνης, μια συμπαράταξη…στα γεμάτα πατριωτική, θα συντρίψει τους ΗΠΑνθρώπους μαρξοκουμμουνιστές της κυβέρνησης, την Αριστεράντζα και την ψοφοδεξιά.

Αλλά, μακριά από τους καταραμένους Χρυσαυγίτες, μακριά από αυτούς τους κολασμένους Εθνικιστές!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zugeit-epi-dejia-atenws#ixzz5Y4Bqh0cZ

Exit mobile version