Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους παρακρατικούς εναντίον των μαθητών – Οι Εισαγγελείς ακούνε;

Η απουσία παρεμβάσεως από κάποιον Εισαγγελέα για την υποκίνηση σε προπηλακισμούς μαθητών από τους ίδιους τους καθηγητάδες τους αποθρασύνει τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΚΚ€ και άλλων ακροαριστερών, οι οποίες με φόντο τις κινητοποίησεις των μαθητών για τα εθνικά θέματα έχουν πάθει αναφυλαξία και καλούν σε βιαιοπραγίες εναντίιον των μαθητών.

Είδαμε ήδη την κατάπτυση ανακοίνωση της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, αλλά και την συμμετοχή της Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής σε πορεία παρακρατικών. Τώρα έχουμε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων, η οποία με φόντο τις κινητοποιήσεις των μαθητών ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας καλεί τους «μαθητές μας που έχουν, στο πρόσφατο παρελθόν, διατρανώσει τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά τους πιστεύω να είναι σε εγρήγορση και να μπλοκάρουν την παραμικρή προσπάθεια τέτοιας κίνησης, είτε στις 29/11 είτε άλλη χρονική στιγμή».

Βεβαίως, οι ΕΛΜΕδες δεν αναφέρονται σε πραγματικούς μαθητές, αλλά στους παρακρατικούς που βρίσκονται στην Κρήτη, όπως αυτούς που τις προάλλες ξυλοκόπησαν αδειούχο στρατιώτη στο Ηράκλειο επειδή είχε το εθνόσημο στην μπλούζα του.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-h-elme-chaniwn-kalei-tous-parakratikous-enantion-twn-mathhtwn-oi-eisagg#ixzz5Y4DD6F6i

Exit mobile version