Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο λόγος που σαρώνει η Χρυσή Αυγή ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο

Ο λόγος που σαρώνει η Χρυσή Αυγή ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο

Επειδή πολύ πρεμούρα έχει πιάσει τους δημοσιογράφους να ανιχνεύσουν τα αίτια της ανόδου της Χρυσής Αυγής και ως επί το πλείστον, ιδιαίτερα οι… μεγαλόσχημοι, γράφουν ανοησίες, τους παραθέτουμε μια κατά πολύ πιο εμπεριστατωμένη άποψη για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών» από την ιατρό Μαρία Μπουκουβάλα.

«Παρά την καραμέλα βουτύρου, που πιπιλούν Κυβέρνηση και εγγαστρίμυθη Αντιπολίτευση, την οποία συστήνουν και στον πρώην ανυποψίαστο αλλά νυν εξοργισμένο λαό, παρέα με κύριους παπαγάλους (με εκατομμύρια καταθέσεις στο εξωτερικό από του θείου την κασέλα), προκειμένου να μείνει το βούτυρο για να λιπάνει τις επαίσχυντες πράξεις τους.

Παρά την αθέμιτη προπαγάνδα και το προπέτασμα τύφλωσης, που θέλει αντίχριστο μόνο τον πρωθυπουργό, γενίτσαρους μόνον όσους δρουν στη σημερινή εξουσία, που προβαίνουν μονάχα σήμερα τάχα, σε απαλοιφή της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης, το ψέμα έχει κοντά πόδια και ήδη κουτσαίνει. Λησμονούν, ότι το πρόσφατο παρελθόν, υπήρξε εξίσου διάτρητο. Η ντροπαγάνδα τους, προσφέρει απλόχερα πέπλο της λησμονιάς σε όσους καταχρέωσαν τη χώρα και ουδέποτε απένειμαν δικαιοσύνη στην παρέα με την ομερτά..δια νόμων σικέ, περί ευθύνης υπουργών και ασυλία και λοιπά δίκαια μέτρα. Όσους αφόπλισαν τη χώρα αποδυναμώνοντας την οικονομικά αλλά και εντείνοντας το δημογραφικό πρόβλημα, με την ανεργία και την μετανάστευση.

Σύμφωνα με την FRONTEX, από το 2008 εισήλθαν λάθρα στην πολύπαθη χώρα μας, 1,5 εκατομμύριο μετανάστες χωρίς χαρτιά (ο αριθμός αυτός αφορά στους επίσημα καταγεγραμμένους- ενώ από στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει ακόμα υψηλότερος αριθμός!). Παράνομοι. Παράτυποι. «Κακόμοιροι». Όπως θέλετε μπορείτε να τους αποκαλέσετε.

Οι άνθρωποι αυτοί, εισέρχονται χάρη στην εθελοντική προκλητή τύφλωση των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, προκειμένου να εργασθούν χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και με χαμηλά μεροκάματα, για τα συμφέροντα του κυβερνώντος μεγάλου πολυεθνικού (γιατί εγχώριο δεν υφίσταται) κεφαλαίου, που στηρίζει ταυτόχρονα ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ πολιτικές εκστρατείες. Οι οποίες σε σύστημα ανατροφοδότησης, στηρίζουν τον οικονομικό τροφοδότη, σε βάρος του ελληνικού λαού, που ταυτόχρονα συνεχώς συρρικνώνεται από ασθένειες, αυτοκτονίες, ανεργία, υπογεννητικότητα, μετανάστευση.

Ο δε ύπουλος πόλεμος, προς την ιστορία, την ταυτότητα, θρησκεία, ήθη, έθιμα ύπαρξη και επιβίωση του λαού μας, συνεχίζεται απρόσκοπτα από την πολιτική παρέα των-δήθεν-αντιφασιστών που ταύτισαν την αγάπη προς την Ελλάδα με τον φασισμό και την ντροπή, ενώ σχεδόν ποινικοποίησαν τον πατριωτισμό και την Ορθοδοξία.

Βεβαίως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ευθύνεται και χτυπά και χτυπά καίρια σήμερα, τον Έλληνα. Ποιός όμως, έφερε την πρώτη φορά αριστερά και τα «καλούδια» της στην εξουσία; Ποιός αποδυνάμωσε τη χώρα οικονομικά; Μήπως το «μεταλλαγμένο» ΠΑΣΟΚ, κυβερνά ακόμα, είτε μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ είτε μέσα από την αλλοπρόσαλλη Νέα Δημοκρατία, που στεγάζει αριστερούς και ότι βρεθεί στο δρόμο της προκειμένου να ξανακυβερνήσει καταχρεώνοντας τη χώρα; Μήπως τελικά, μιλάμε για την άλλη όψη του αυτού νομίσματος; Η χλιαρή αντιμετώπιση από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, κάθε μέτρου, που απογυμνώνει τον Έλληνα από τα «αριστεία της φυλής του», εθνική υπερηφάνεια, Ελληνορθοδοξία, Οικογένεια, Πατρίδα, έγινε σαφέστατα αντιληπτή.

Ο ανηλεής ξυλοδαρμός των πολιτών στις Πρέσπες πέρασε στα ψιλά, η απουσία εκπροσώπησης στην κηδεία του εθνομάρτυρα στην Βόρεια Ήπειρο θεωρήθηκε «σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα της Νότιας Αλβανίας» αλλά οι μπαχαλάκηδες, που έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους στο Πολυτεχνείο, παραμένουν ασύλληπτοι! Φθάσαμε στο σημείο, οι δυνάμεις της Αστυνομίας να κακοποιούνται από παρανόμους και να μην τους επιτρέπεται να παρέμβουν, ακόμα και αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η δαιμονοποίηση της Χειρώνειας λαβής με την μορφή της χιτλερικής σβάστικας πέρασε μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ως πνευματική κατάκτηση των ναζιστών… Δυστυχώς όμως, για τους δημοκράτες της κατανάλωσης, ο απαράδεκτος ευτελισμός του ιερότατου συμβόλου μας, του μαιάνδρου από υπερφίαλους και αμόρφωτους δήθεν ευρωπαϊστές και δημοκράτες για κατανάλωση, δεν αρκεί πλέον ώστε με τον μπαμπούλα του ψευτοφασισμού, να τιθασεύσουν τα πλήθη. Η κατασκευή ενός άβουλου πλήθους ψηφοφόρων – ρουσφετάκηδων, που αν σήμερα ερωτηθούν, τι προτιμούν μεταξύ περικοπής των συντάξεων και συρρίκνωσης Ελληνικών συνόρων στην Ήπειρο και την Μακεδονία, ίσως ανερυθρίαστα προτιμήσουν το δεύτερο, δεν πρόκειται να περάσει. Με την ομάδα αυτή, ρύθμιζαν τις εξελίξεις και κατέστρεψαν τις ζωές και το μέλλον των παιδιών μας.

Για τούτο, σαρώνει η Χρυσή Αυγή και όλα τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη, που υποστηρίζονται έμμεσα και από τον νυν πλανητάρχη, έναν άνθρωπο της μάχιμης κοινωνίας. Λαός τεμπέλης, που ζει από τα έτοιμα, συνταξιοδοτείται κάτω των 50 ετών και ξεπουλά το μέλλον με δανεικά, αποτέλεσμα πολιτικών της οκνηρίας και του ξεπουλήματος ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, δεν έχει, αλλά ούτε και μπορεί να διεκδικεί μέλλον στο χάρτη. Και επειδή, υπάρχει και αντίπους, λαός υγιής με αντανακλαστικά πατριωτικά, σαρώνουν τα ακροδεξιά- δαιμονοποιημένα-κόμματα. Ελπίζω μόνο, να μην αρκούνται βέβαια στα μονοψήφια ποσοστά τους, κάτι, που θα ήταν ύποπτο. Ωστόσο η Ελλάδα αναζητεί έναν Έλληνα Ματέο Σαλβίνι, να βάλει στη θέση τους όσους αφελληνίζουν, εξαφανίζουν και συρρικνώνουν τον Ελληνισμό. Να βοηθήσει τους νέους να κάνουν οικογένεια και νέα Ελληνόπουλα…Προσεχώς…»  

Εμείς, αφότου ξεκαθαρίσουμε ότι δεν διαθέτουμε την οποιαδήποτε υποστήριξη, να διαβεβαιώσουμε ότι δεν… αρκούμαστε σε ποσοστά. Θα συνεχίσουμε τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-logos-pou-sarwnei-h-chrush-augh-eidika-sthn-boreia-ellada-kai-thn-hpeiro#ixzz5Y4ELuZ1P

Exit mobile version