Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αίσθημα ασφάλειας»: Δύο ένοπλες ληστείες σε ελάχιστη ώρα στην Αττική!

«Αίσθημα ασφάλειας»: Δύο ένοπλες ληστείες σε ελάχιστη ώρα στην Αττική!

Μπορεί οι συριζαίοι να επιμένουν ότι υπάρχει «αίσθημα ασφάλειας», όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τα «επίσημα στοιχεία» που κάθε τρεις και λίγο παραθέτει ο Τσίπρας για να αποπροσανατολίσει από την πραγματικότητα.

Σε διάστημα λίγων ωρών, λοιπόν, είχαμε δύο ένοπλες ληστείες στον νομό Αττικής. Η μία έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε σουπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, όπου πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών, από την οποία τραυματίστηκε ο ένας εκ των δύο ληστών. Η άλλη έγινε σήμερα το πρωί στα Βίλια Αττικής, όπου επίσης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και ληστών, όπου και πάλι τραυματίστηκε ένας εκ των ληστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο σουπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, την ώρα της ληστείας μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν περίπου τριάντα πελάτες, ανάμεσά τους οικογένειες με παιδιά. Τόσο μεγάλο είναι το «αίσθημα ασφαλείας» που διαφημίζουν οι συριζαίοι.

Βεβαίως, και στις δύο των περιπτώσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσοβήσουν τα χειρότερα σενάρια που θα μπορούσαν να εκτυλιχτούν. Αυτό, σαφέστατα, έγινε ΠΑΡΑ τις κυβερνητικές προσπάθειες για «ευνουχισμό» των διωκτικών αρχών μέσω συνεχών και αδικαιολόγητων ΕΔΕ, αλλά και των πολιτικών του μνημονίου που στερούν από τους αστυνομικούς ακόμα και τα στοιχειώδη, όπως φρένα και λάστιχα για τα οχήματά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aisthhma-asfaleias-duo-enoples-lhsteies-se-elachisth-wra-sthn-attikh#ixzz5Y5XX6saN

Exit mobile version