Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της πολιτικής ορθότητας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της πολιτικής ορθότητας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ευτυχώς πλέον στις μέρες μας η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Λαού αντιλαμβάνεται πως οι πολιτικοί, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και πρόσωπα σε διοικητικές θέσεις οργανισμών, οργανώσεων αλλά και γενικότερα όλοι αυτοί που με μια λέξη αποκαλούνται «σύστημα», έχουν στραφεί ανοικτά εναντίον των Εθνικών και παραδοσιακών αξιών, προωθώντας πολιτικές που όχι απλά δεν έχουν την στήριξη των Πολιτών, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας τις εχθρεύεται. Δυστυχώς όμως, αυτό που δεν έχουν ακόμη πολλοί αντιληφθεί είναι πως όλοι αυτοί δεν προωθούν μόνο τις δικές τους ιδεοληπτικές εμμονές αλλά στην ουσία προωθούν τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Η Ένωση αποτελεί το ισχυρότερο προπύργιο της αντεθνικής φράξιας, έχοντας ενσωματώσει τόσο τον κοσμοπολιτισμό των νεοφιλελεύθερων, όσο και τον διεθνισμό των μαρξιστών. Μέχρι πρόσφατα είχε μάλιστα καταφέρει να κρύψει την πραγματικότητα καλυπτόμενη πίσω από ένα πέπλο αποστασιοποίησης από την καθημερινότητα των Πολιτών. Τα τελευταία όμως χρόνια, λόγω και της οικονομικής κρίσεως αλλά και κυρίως του πανικού από τον οποίο έχει καταληφθεί το διευθυντήριο των Βρυξελλών, καθώς βλέπει την εξουσία του να αποδυναμώνεται, προχωρά σε σπασμωδικές κινήσεις που αποκαλύπτουν το πραγματικό του άσχημο πρόσωπο στους πολίτες των κρατών-μελών.

Ένα μικρό αλλά πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το περιστατικό που συνέβη σε πρόσφατη επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στην ευρωβουλή, καλεσμένων του ευρωβουλευτή του Κινήματος μας, Λάμπρου Φουντούλη. Μετά το πέρας της επισκέψεως, τα μέλη μας αποφάσισαν να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία στην πλατεία εμπρός του κτηρίου του ευρωκοινοβουλίου, όπως εκατοντάδες άλλα άτομα καθημερινώς. Σημαντική σημείωση, τα μέλη μας κρατούσαν την Ελληνική Σημαία και ένα μικρό πανό με τις φωτογραφίες των δύο δολοφονημένων  Συναγωνιστών μας και την επιγραφή ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο φρουρός ασφαλείας προσπάθησε να εμποδίσει την λήψη, καλώντας μάλιστα και την αστυνομία, ισχυριζόμενος πως απαγορεύονται πολιτικά μηνύματα στην συγκεκριμένη πλατεία. Απαγορεύονται λοιπόν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση πολιτικά μηνύματα σε δημόσιο χώρα και μάλιστα έξωθεν του ευρωκοινοβουλίου, ενός ιδρύματος που υποτίθεται πως υπάρχει ώστε να εκφέρονται ελεύθερα απόψεις, όσο και εάν διαφωνεί κανείς με αυτές. Απαγορεύονται όμως όλα τα πολιτικά μηνύματα στον χώρο αυτό; Προφανώς και όχι, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς στις παρακάτω φωτογραφίες.

Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά μηνύματα που απειλούν το σύστημα τους, απαγορεύονται μόνο όταν προέρχονται από Κινήματα όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, που αφυπνίζουν τους Πολίτες και τους αποκαλύπτουν ποια πραγματικά είναι η Ένωση. Όταν αντίθετα τα πολιτικά και όχι μόνον μηνύματα προωθούν την ατζέντα τους, τότε είναι παραπάνω από πρόθυμοι, όχι απλά να επιτρέψουν φωτογραφίες αλλά και να διοργανώσουν ολόκληρες εκδηλώσεις στον ίδιο αυτό χώρο.

Με λίγα λόγια η… διαφορετικότητα κατ’ αυτούς είναι καλοδεχούμενη μέσα και έξω από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Τα εθνικά σύμβολα και τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας απαγορεύονται και πρέπει να ξεχαστούν.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥMΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ «ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ». ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-duo-metra-kai-duo-stathma-ths-politikhs-orthothtas-tou-eurwpaikou-koinob#ixzz5Y5XrkuIU

Exit mobile version