Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενώ οι τούρκοι προκαλούν συνεχώς, ο Κατρούγκαλος λέει ότι «δεν διεκδικούμε τίποτα»

Ενώ οι τούρκοι προκαλούν συνεχώς, ο Κατρούγκαλος λέει ότι «δεν διεκδικούμε τίποτα»

Γνωρίζοντας οι τούρκοι ότι στην Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου» οι… ηγήτορές της είναι «λαπάδες» πρώτου μεγέθους, φροντίζουν με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται να δείχνουν τις επεκτατικές τους προθέσεις. Στα πλαίσια αυτά, κινούνται και οι πρόσφατοι υπαινιγμοί των τούρκων για (νέα) εισβολή στην Κύπρο, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών να «τερματίζει» κάθε σκέψη δυναμικής απάντησης, έστω και σε λεκτικό επίπεδο, απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Σχολιάζοντας προκλητικές δηλώσεις τούρκων πολιτικών ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι υπαινιγμοί προέρχονται από εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. «Αλλά αυτό είναι δηλωτικό του ότι στον πολιτικό κόσμο της Τουρκίας υπάρχει έδαφος για τέτοιες εθνικιστικές κορόνες. Και είναι προφανώς ξανά προς το συμφέρον μας να μην ακολουθούμε εμείς τις κορόνες αυτές με αντίστοιχες κορώνες δικές μας, ακριβώς γιατί εμείς και δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά και δεν έχουμε να παραχωρήσουμε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος των δηλώσεων του Κατρούγκαλου κρύβεται όλη η ουσία της συνεχούς υποχωρητικότητας της Ελλάδας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και της μετατροπής της σε καρπαζοεισπράχτορα των γειτόνων. Όταν δεν διεκδικείς τίποτα, τότε είναι μοιραίο να χάσεις…

Από την στιγμή που η Ελλάδα έχει ως επίσημη πολιτική της θέση το «δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα», μοιραία το δεύτερο σκέλος «πάει περίπατο», καθώς τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Θράκη η Τουρκία «έχει πατήσει πόδι» και αργά αλλά σταθερά επιβάλλει τα συμφέροντά της.

Μόνο μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι σε θέση να κάνει τους τούρκους «να ιδρώσουν» και να καταλάβουν ότι δεν είναι σε θέση να τα βάλουν με το Έθνος των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enw-oi-tourkoi-prokaloun-sunechws-o-katrougkalos-leei-oti-den-diekdikoume-t#ixzz5Y5qNaDNQ

Exit mobile version