Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

O Boύτσης νομίζει ότι έκλεισε η κυβέρνηση του την συμφωνία του αιώνα και καυχιέται πως όταν η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει να ψηφιστεί στην ελληνική βουλή θα έχουν την κυβερνητική πλειοψηφία. Κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους απέναντι στην λαϊκή οργή και στον ξεσηκωμό της Ελληνικής νεολαίας. Δεν έχετε καταλάβει απομεινάρια του Στάλιν πως το μέλλον ανήκει σ΄ εμάς, τους “φασίστες”, τους “ακροδεξιούς” ή όπως αλλιώς μας χαρακτηρίζετε όλους εμάς που αγαπάμε την Πατρίδα μας και δεν ανεχόμαστε άλλο το ξεπούλημα της. Τέλος, εύχομαι να έχετε σύντομα το πολιτικό τέλος που σας αξίζει.

Μαρία Τ.

Νέες απειλές Ερντογάν: Δεν θα κάνουμε την ελάχιστη υποχώρηση στην Ανατολική Μεσόγειο!

Μας μιλάνε για ανθρωπισμό και αλληλεγγύη αυτοί οι οποίοι πετάνε ένα κομμάτι ψωμί στους λαθρομετανάστες και τους βλέπουν απαθέστατοι να αλληλοσκοτώνονται ποιος θα το φάει πρώτος. Θεωρούν ακραίους όλους εμάς που λέμε πως όλοι αυτοί πρέπει να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους, την ίδια στιγμή που τους καταδικάζουν εδώ να ζούνε ως ζώα στην ζούγκλα για να μπορούν οι ΜΚΟ και οι κυβερνήσεις να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Αυτό είναι αλληλεγγύη και ανθρωπισμός; Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη μεγαλύτερη αλληλεγγύη είναι να στείλεις έναν άνθρωπο πίσω στην πατρίδα του παρά να τον κρατάς έρμαιο μιας κατάστασης της οποίας εσύ και μόνον εσύ επωφελείσαι, καθώς εδώ όχι μόνον ο ίδιος δεν μπορεί να επιβιώσει αλλά κινδυνεύουν και όσοι στοιχειωδώς αγωνίζονται να επιβιώσουν σ΄ αυτόν τον τόπο, καθώς για ένα κομμάτι ψωμί είναι ικανοί να παραπέσουν στα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Και εν τέλει, μεγαλύτερος ανθρωπισμός είναι να σκέφτεσαι το καλό του συνόλου παρά το καλό μεμονωμένων περιπτώσεων.

Δημήτρης Ν.

Ο λόγος που σαρώνει η Χρυσή Αυγή ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο

Ο Πάγκαλος θα έπρεπε να ντρέπεται που κλαίγεται ότι ζει με 370 ευρω. Κανονικά ούτε αυτά θα έπρεπε να παίρνει και να είναι άστεγος στους δρόμους όπως πολλοί συνάνθρωποί μας, άλλωστε μαζί δεν τα φάγαμε; Μπες και εσύ στην ουρά για το συσσίτιο. Κλαίγεται γιατί του έχουν κατασχέσει λέει την σύνταξη, όχι κυρ Θόδωρα δεν σου την έχουν κατασχέσει, φύσηξε ο αέρας και τα πήρε τα λεφτά σου. Α, ρε Ελλάδα που σε κατάντησαν, να ανέχεσαι τον κάθε γελοίο που ευθύνεται για τον ξεπεσμό σου να βγαίνει να δίνει συνεντεύξεις και να μας μιλάει για φτώχεια. Και αντί να είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων να μας λέει ότι θα ψηφίσει και ΝΔ, γιατί ο Κούλης θα τον σώσει. Οι Έλληνες κυρ Πάγκαλε θα ψηφίσουν μόνο Χρυσή Αυγή, για να μπείτε όλοι οι κλέφτες φυλακή!

Σωτήρης Μ.

Και η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους παρακρατικούς εναντίον των μαθητών – Οι Εισαγγελείς ακούνε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-28-noembriou-2018#ixzz5Y6GIXU7C

Exit mobile version