Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «Σύμφωνο Μετακίνησης» του ΟΗΕ ποινικοποιεί κάθε επικριτικό σχόλιο για την λαθρομετανάστευση!

Το «Σύμφωνο Μετακίνησης» του ΟΗΕ ποινικοποιεί κάθε επικριτικό σχόλιο για την λαθρομετανάστευση!

Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι γραμμένο από Χρυσαυγίτη, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσοχή που επιβάλλεται να του δοθεί.

“Μέσα στις διάφορες «ασυνήθιστες» πρωτοβουλίες του, ο ΟΗΕ αποφάσισε να προωθήσει ένα Σύμφωνο Μετακίνησης (Migration) για τους πολίτες όλων των χωρών της γης. Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση του «παράνομου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός στη μετακίνηση. Έγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας. Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria(μετακίνηση/μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη -παρά κάποιους ισχυρισμούς- το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Και το χειρότερο: Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα!”.

Το απόσπασμα που μόλις παραθέσαμε ανήκει στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, πρώην υπουργό και βουλευτή, ο οποίος πλέον απέχει από την πολιτική σκηνή της Χώρας, και εμπεριέχεται σε άρθρο του με τίτλο «Τι γίνεται με το migration pact;». Ο Ανδριανόπουλος δεν είναι «δικός μας», δηλαδή Εθνικιστής, αλλά φιλελεύθερος. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να δει τα πράγματα κατάματα σε ό,τι αφορά την λαθρομετανάστευση και την μαζικότητά της και να μιλήσει επ’ αυτού. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να κρούσει και τον κώδωνα του κινδύνου για την επιχείρηση ποινικοποίησης(!) κάθε αντίθετης προς την λαθρομετανάστευση άποψης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα γραφόμενά του, το «Σύμφωνο Μετακίνησης» του ΟΗΕ δεν είναι στην ουσία τίποτα άλλο από ένα ανοιχτό κάλεσμα προς την ανεξέλεγκτη είσοδο ανθρώπων  απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης στις χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, αφού όπως γράφει χαρακτηριστικά στην συνέχεια “Δημιουργείται ένα καθεστώς αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων. Το χειρότερο είναι πως είναι αμφίβολο αν χώρες που θα το υπογράψουν θα το εφαρμόσουν. Οι μουσουλμανικές χώρες που προΐστανται της σχετικής πρωτοβουλίας θα ανεχθούν ποτέ ελεύθερη πρόσβαση χριστιανικών (ή ακόμη και άλλων ετερόδοξων ισλαμικών πληθυσμών στα εδάφη τους; Το χειρότερο είναι πως καταργούνται παραδοσιακά νομικά θέσφατα και πράξεις παράνομες γίνονται νόμιμες”.

Αρκετά ενδιαφέρον, όμως έχει και ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το κείμενό του, όπου αναφέρει τα εξής: “Πολλές χώρες αρνήθηκαν το σχετικό σύμφωνο. Ανάμεσά τους η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, οι ΗΠΑ, η Εσθονία κ.α. Η Ελλάδα τι θα κάνει; Ποια είναι η θέση των κομμάτων πάνω στο θέμα; Ρωτήστε τους βουλευτές σας. Πριν είναι αργά…”.

Ας είναι σίγουρος ο Ανδριανόπουλος (και όχι μόνο) ότι το μόνο Κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο έχει σθεναρή θέση ενάντια τόσο στο σχετικό «Σύμφωνο Μετακίνησης» όσο και στην λαθρομετανάστευση γενικότερα, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάτι το οποίο αναγνωρίζεται, σε καθημερινή βάση πλέον, από ολοένα και περισσότερους Έλληνες, οι οποίοι την ενισχύουν πολιτικά σήμερα και εκλογικά αύριο, αναγνωρίζοντάς την ως την μόνη Δύναμη Εθνικής Αντίστασης στην λαθρομετανάστευση και στην προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sumfwno-metakinhshs-tou-ohe-poinikopoiei-kathe-epikritiko-scholio-gia-th#ixzz5Y9E55FkN

Exit mobile version