Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γυμνασιάρχης στις Σέρρες έσπασε τζαμαρία, γιατί διαφωνούσε με την κατάληψη των μαθητών για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Φαίνεται ότι κάποιοι τύποι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στο να εκτελέσουν τις κυβερνητικές εθνομηδενιστικές εντολές για «σαμποτάζ» στις μαθητικές καταλήψεις που γίνονται σ’ όλη την Ελλάδα για την Μακεδονία ΜΑΣ και τα άλλα Εθνικά θέματα.

Κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι, έγινε και στις Σέρρες, καθώς ξεσηκωμό και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση Γυμνασιάρχη στην Πρώτη Σερρών να σπάσει τζαμαρία(!) του σχολείου με γλάστρα, προκειμένου να σταματήσει η κατάληψη, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού της Βόρειας Ελλάδας, και με όσα καταγγέλλονται από μαθητές.

«Δεν θέλουμε να μπλέξουμε πολιτικά, μοναδικός μας στόχος είναι να στηρίξουμε την πατρίδα μας. Η κινητοποίηση, από όσο γνωρίζω, έγινε για τις άδικες αποβολές που δόθηκαν σε μαθητές, επειδή τραγούδησαν το ”Μακεδονία ξακουστή” στην παρέλαση. Στηρίζουμε αυτούς τους μαθητές», λέει on camera ένας μαθητής.  Οι μαθητές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την πράξη του Γυμνασιάρχη του σχολείου, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός από το περιστατικό.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1556726637882944%2Fvideos%2F271285270093291%2F&show_text=0&width=560

Όπως αναφέρουν ακόμη, για να τους τιμωρήσει τους στέρησε το δικαίωμα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία για την επιστροφή τους στο σπίτι, αναγκάζοντάς τους να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου! «Είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας για τις καταλήψεις για τη Μακεδονία», σχολιάζουν γονείς καταληψιών.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ταγμένος στο να επιμελείται την Μόρφωση των παιδιών, να φέρεται σαν κοινός τραμπούκος, διακινδυνεύοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών, και να επιχειρεί να σαμποτάρει την κατάληψη επειδή αυτή έχει πατριωτικό περιεχόμενο, κινούμενος ως εντολοδόχος του Γαβρόγλου και «σύμμαχος» των παρακρατικών «αντιφασιστικών συμμοριών που απειλούν τους Έλληνες Μαθητές για το Εθνικό τους Φρόνημα.

Εννοείται ότι ο τύπος αυτός πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για την ενέργειά του αυτή, η οποία έβαλε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μαθητών και προξένησε φθορά σε δημόσια περιουσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gumnasiarchhs-stis-serres-espase-tzamaria-giati-diafwnouse-me-thn-katalhpsh#ixzz5Y9FoKC00

Exit mobile version