Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κνίτες «απεργοσπάστες» καλούν τους μαθητές να… συμμορφωθούν και να γυρίσουν την πλάτη στις καταλήψεις

Κνίτες «απεργοσπάστες» καλούν τους μαθητές να... συμμορφωθούν και να γυρίσουν την πλάτη στις καταλήψεις

Βρε πως τα φέρνει η ζωή! Αυτοί που τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να ξεσηκώσουν τους μαθητές σε καταλήψεις-σούπες με την άδεια των κυβερνήσεων, του καθηγηταριού και της αστυνομίας για να δείξουν ότι είναι η… επαναστατική πρωτοπορία και να μαντρώσουν τα παιδιά στο… φυτώριο της ΚΝΕ, τώρα καλούν τους μαθητές να πράξουν ακριβώς το… αντίθετο!

Να συμμορφωθούν… προς τας υποδείξεις της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης Πάιατ-Τσίπρα-Καμμένου, του μαρξιστικού καθηγηταριού και της αστυνομίας βεβαίως-βεβαίως!

Έτσι, κάποια «Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας» (ψευδεπίγραφη οργάνωση-σφραγίδα που έχει την έδρα της στα υπόγεια του Περισσού, κοντά στο θησαυροφυλάκιο με τα δισεκατομμύρια από τα κέρδη της πληθώρας των κομματικών επιχειρήσεων…), στέλνει ένα άτιμο, κατάπτυστο και ύπουλο «απεργοσπαστικό» μήνυμα στους μαθητές, ενόψει του αυριανού ξεσηκωμού.

«Τις τελευταίες μέρες διακινούνται μέσω «Facebook» και «Instagram» διάφορα ανυπόγραφα καλέσματα που παρουσιάζουν μια ημερομηνία σαν μέρα καταλήψεων στα σχολεία, με φασιστικό περιεχόμενο και συνθήματα μίσους.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version