Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία ως γονέας, μιας που το παιδί μου είναι μαθητής στο Γυμνάσιο της Ηράκλειας Σερρών. Χθες το βράδυ τα παιδιά μας έκαναν κατάληψη το κτίριο του σχολείου προκειμένου να ενατιωθούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Σήμερα το πρωί, όπως με πληροφόρησε το παιδί μου, πήγαν στο σχολείο διάφοροι “παράγοντες” και “καθηγητάδες” να τους απειλήσουν ότι θα φέρουν τα ΟΠΚΕ και θα χρησιμοποιηθούν και όπλα εναντίον των παιδιών αυτών, αν δεν λύσουν την κατάληψη. Μάλιστα στην προσπάθεια τους να λήξει αυτή η κατάληψη αποδυναμώνοντάς την, κάποιοι από αυτούς πήγαν στον σταθμό των λεωφορείων όπου καθημερινά αποβιβάζονται τα παιδιά από τα γύρω χωριά να τους πούνε να επιστρέψουν σπίτια τους και ότι δεν θα γίνει σήμερα κάποιο μάθημα λόγω κατάληψης χωρίς να τους ενημερώνουν το λόγο τον οποίο αποφάσισαν οι συμμαθητές τους να αντιδράσουν. Παρά τις ενέργειες αυτές, τα παιδιά φυσικά αδιαφόρησαν και συνεχίζουν την κατάληψη. Ως γονέας έχω να πω πως πρώτη φορά έχω ζήσει να γίνεται μια κατάληψη για ένα Εθνικό ζήτημα και αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια γι΄ αυτά τα παιδιά. Ας γνωρίζουν όλοι τους, από εντεταλμένους δασκάλους ως και δυνάμεις καταστολής πως εμείς ως γονείς είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, καθώς αυτά αύριο θα ζήσουν σε αυτήν την Πατρίδα και αν δεν καταφέραμε εμείς να την απελευθερώσουμε από ένα τυραννικό και ανθελληνικό ζυγό, θα τα καταφέρουν αυτά. Η Μακεδονία είναι μια και ανήκει στα ελληνόπουλα!

Χ.Θ.

Π. Ηλιόπουλος: Η κόκκινη τρομοκρατία στα σχολεία δεν θα περάσει! ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή μόνο εσείς μπορείτε να πείτε την αλήθεια σας στέλνω αυτό το μήνυμα. Με λένε Γιώργο και είμαι από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Θα ήθελα να σας πω σαν Έλληνας και Κρητικός πως αισθάνομαι ντροπή για το ημερολόγιο του 3ου Δημοτικού Ρεθύμνου που απεικονίζει την ιδιαίτερη πατρίδα μας στα χρόνια της τουρκοκρατίας και της σκλαβιάς και πως περνούσαν οι οικογένειες των κατακτητών στα δικά μας χώματα. Αυτή είναι η προπαγάνδα που μαθαίνουν οι δήθεν προοδευτικοί εκπαιδευτικοί δάσκαλοι στα παιδιά μας. Μαζί με αυτούς βέβαια και οι τοπικοί ψευτοπολιτικοί να τους κάνουν πλάτες αντί να εναντιωθούν και να μην κυκλοφορήσει αυτό το έκτρωμα που μας παρουσιάζουν ως ημερολόγιο. Ντροπή και και πάλι ντροπή.

Γιώργος, Ρέθυμνο

Γ. Γερμενής: Όχι στην θεσμική κατοχύρωση του ηλεκτρονικού φακελώματος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ράμα σχηματίσει τον αετό των UCKάδων και ονειρεύεται την Μεγάλη Αλβανία και εμείς εδώ με τους ανθέλληνες μιλάμε μαζί τους και προσπαθούμε να έχουμε διακρατικές σχέσεις με αυτούς που μας μισούν θανάσιμα. Θα μου πεις ανθέλληνας ο ένας ανθέλληνας και ο άλλος λογικό να τα βρίσκουν, λογαριάζουν όμως χωρίς τους Έλληνες, γιατί έχουν αποδείξει πως θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια του Κατσίφα, ο οποίος έδειξε σε όλους εμάς πως για την Ελλάδα είναι ύψιστη τιμή να πεθαίνεις. Μην ανησυχείτε, έρχονται οι ημέρες μας και έρχεται το τέλος τους.

Ν.Σ.

Απειλές συριζαίων: «Δεν θα αφήσουμε την Χρυσή Αυγή να μπει στα σχολεία – Να κάνει η Αστυνομία την δουλειά της»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-29-noembriou-2018#ixzz5YBweAWvr

Exit mobile version