Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαία καθηγήτρια, που θα αποφασίσει για τα βιβλία ιστορίας των παιδιών μας, παρέα με σκοπιανό «μακεδόνα» βρίζουν την Χρυσή Αυγή!

Συριζαία καθηγήτρια, που θα αποφασίσει για τα βιβλία ιστορίας των παιδιών μας, παρέα με σκοπιανό «μακεδόνα» βρίζουν την Χρυσή Αυγή!

Όταν είχαμε πρωτοαναφέρει την σύσταση του ελληνικού μέρους της «Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων», η οποία θα εξετάσει τα σχολικά βιβλία Ελλάδας και Σκοπίων είχαμε σημειώσει ότι «Με τέτοια… ομάδα, έχουμε φάει «γκόλ από τα αποδυτήρια» και πάμε να αποφύγουμε την συντριβή για… άλλη μία φορά».

Αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα, επιβεβαιώνουν πλήρως αυτή μας την φράση, αφού απ’ ό,τι φαίνεται το «ελληνικό» μέρος της επιτροπής είναι εξίσου σκληρά φιλοσκοπιανό με το αντίστοιχο σκοπιανικό μέρος της επιτροπής.

Ένα από τα μέλη της «ελληνικής» αποστολής είναι η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν χαρακτήρισε «φαντασίωση» την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Φυσικά, η συγκεκριμένη είναι σφόδρα αντεθνικίστρια, αλλά μόνο όσον αφορά τους Έλληνες, με τους σκοπιανούς δεν έχει πρόβλημα.

Προς επίρρωση αυτού που λέμε, η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι «φίλη» στο facebook με τον Σλάβκο Μανγκόβσκι, μέλος της οργάνωσης «”Μακεδονικό” Διεθνές Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», ο οποίος από το 2016 αποτελεί για την Ελλάδα persona non grata λόγω της ανθελληνικής του δράσης.

Μήπως δεν ξέρει η καθηγήτρια; Όχι, αφού σε πρόσφατη ανάρτηση του σκοπιανού σχετικά με βίντεο από τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό Star, που δημοσιοποίησε αποσπάσματα από προκλητική εκπομπή της σκοπιανής ραδιοτηλεόρασης (“”Μ”ΡΤ”) στα οποία αναφέρονταν πως η “Ελλάδα σκλάβωσε την Μακεδονία”, η καθηγήτρια όχι μόνο συμφώνησε, αλλά έκανε και σχόλιο, όπου σημειώνε ότι “Το Star εξελίσσεται σε επίσημο βοθροκάναλο της Χρυσής Αυγής”.

Τα παραπάνω, βεβαίως, αποκαλύπτουν αναντίρρητα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αντεθνικιστές, αφού οι πάσης φύσεως «αντιφασίστες» και «αντεθνικιστές» είναι απλώς φίλοι και υπηρέτες όσων επιβουλεύονται την πατρίδα μας. Κρίνεται δε σίγουρο πως η συγκεκριμένη καθηγήτρια ως μέλος της «ελληνικής» αποστολής στην συγκεκριμένη επιτροπή αποτελεί εγγύηση ότι οι σκοπιανοί θα πραγματώσουν όλους τους στόχους τους, να βγάλουν από τα ελληνικά σχολεία τον Παύλο Μελά, την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ αντίστοιχα τα σκοπιανά βιβλία θα μιλάνε για την «σκλαβωμένη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaia-kathhghtria-parea-me-skopiano-makedona-brizoun-mazi-thn-chrush-aug#ixzz5YGocIdRm

Exit mobile version