Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεολαία: Αντίσταση ενάντια στον εθνομηδενισμό με Σημαία την Γαλανόλευκη

Νεολαία: Αντίσταση ενάντια στον εθνομηδενισμό με Σημαία την Γαλανόλευκη

Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα με την Ελλάδα κυριολεκτικά “ανοχύρωτη πολιτεία” υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται.

Είναι τα Ελληνόπουλα που πλημμυρίζουν τις πλατείες και τους δρόμους στις πόλεις της Ελλάδος, από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδας, κρατώντας Γαλανόλευκες και προκαλώντας την οργή και το μίσος της κόκκινης χούντας που εξουσιάζει την δημόσια ζωή.

Με φρίκη διαπιστώνουν οι ινστρούχτορες της παρακμής, οι κόκκινοι δάσκαλοι και καθηγητάδες της γενιάς του Πολυτεχνείου και του εθνομηδενισμού, ότι η προπαγάνδα τους τόσων πολλών χρόνων πήγε στα χαμένα, ότι το διεθνιστικό δηλητήριο δεν μόλυνε τις ψυχές των νέων Ελλήνων που επιμένουν και αντιστέκονται γεμάτοι φλόγα και πάθος για τα εθνικά ιδανικά!

Σε μια Ελλάδα, η οποία ευρίσκεται σε έσχατη παρακμή και κυριαρχείται από τα ορφανά του Μαρξ και από κάποιους λιμπεραλιστές το ίδιο επικίνδυνα εθνομηδενιστές ξαφνικά γεννήθηκε μια ελπίδα και η ελπίδα αυτή είναι η Ελληνική Νεολαία που βγήκε στους δρόμους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neolaia-antistash-enantia-sto-ethnomhdenismo-me-shmaia-thn-galanoleukh#ixzz5YGq2fYMA

Exit mobile version