Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρη θέση από τη Νέα Δημοκρατία ενάντια στις δυναμικές κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία μας!

Ξεκάθαρη θέση από τη Νέα Δημοκρατία ενάντια στις δυναμικές κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία μας!

Το διάστημα που οι κινητοποιήσεις των μαθητών ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας βρίσκονταν εν εξελίξει, η πονηρή νουδούλα τηρούσε σιγή ιχθύος. Τώρα και υπό την πίεση του Σύριζα αποκάλυψε τις πραγματικές της θέσεις.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό σχόλιο στο οποίο διακινήθηκε στον Τύπο από τα Κεντρικά της ΝΔ, οι μαθητές που διαδήλωσαν εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας χαρακτηρίζονται ως «πατριδοκάπηλοι που παριστάνουν τους πατριώτες» και συνεχίζει ότι «τα σχολεία πρέπει να μένουν πάντα ανοιχτά» καταλήγοντας ότι όσοι «ενθαρρύνουν ή και υποκινούν σχολικές καταλήψεις» είναι… «πολέμιοι της Δημοκρατίας».

Θαυμαστή η χρήση των συριζαίων και μπολσεβίκικων όρων για «εχθρούς της Δημοκρατίας» από τη Νέα Δημοκρατία. Άντε, συντόμως να μιλάνε και για «εχθρούς του Λαού», να βάλουν και στην προμετωπίδα τους τον «πατερούλη» Στάλιν. Έτσι κι αλλιώς, μας «έχουν φάει τα αυτιά» με το πόσο σέβονται τους «αγώνες» της αριστεράς.

Όσον αφορά την ουσία της ανακοινώσεως, η Νέα Δημοκρατία παίρνει ξεκάθαρα θέση ενάντια στις κινητοποιήσεις των Ελλήνων Μαθητών και συνεπώς στο πλευρό της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου, η οποία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι σε αυτές τις κινητοποιήσεις. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η θέση της Νέας Δημοκρατίας, αφού είναι ΥΠΕΡ της σύνθετης ονομασίας για το κρατίδιο των Σκοπίων.

Το αισχρό, όμως, στην όλη υπόθεση βεβαίως δεν είναι μονάχα η θέση της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία διαφωνούμε καθέτως. Είναι και το γεγονός ότι για άλλη μία φορά, η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί μία ρητορική επαμφοτερίζουσα στην προσπάθειά της να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekatharh-thesh-apo-th-nea-dhmokratia-enantia-stis-kinhtopoihseis-twn-mathh#ixzz5YGwSIKgi

Exit mobile version