Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μ΄ αρέσει που κάποιοι μας λένε πως οι αλβανοί που έχουμε εδώ αγαπάνε την Ελλάδα και δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους. Έχουν αφομοιωθεί μας λένε και ότι είναι και πιο Έλληνες και από εμάς! Βρε αντε μου και στον αγύριστο που δεν ντρέπεστε όχι μόνο να λέτε ψέματα για να έχετε την συνείδηση σας ήσυχη αλλά και να πουλάτε φούμαρα στους υπόλοιπους. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται άλλωστε περίτρανα ότι ΔΕΝ ισχύει με το περιστατικό που σημειώθηκε στην Θεσπρωτία όπου τρεις αλβανοί κατέβασαν την ελληνική Σημαία και έβαλα την σημαία της χώρας τους. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν κιόλας για να μας δείξουν πόσο υπερήφανοι Αλβανοί είναι! Να γυρίσουν πίσω στην Αλβανία τώρα αμέσως, εδώ δεν έχουν καμία δουλειά.

Σ.Π.

Ξεκάθαρη θέση από τη Νέα Δημοκρατία ενάντια στις δυναμικές κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία μας!

Δεν βρέθηκε ένας να τον φτύσει τόσα χρόνια, γι΄ αυτό άνετος ο Τσίπρας μου πήγε στο Μάτι και μπροστά στην πυρόπληκτη γυναίκα της είπε ότι δεν θα σου δώσω βοήθημα 2000 ευρώ, γιατί θα τα χαλάσεις. Ένας δεν βρέθηκε; αλλά θα μου πεις ποιος να βρεθεί; Οι πέντε νοματαίοι που απέμειναν εκεί και πήγαν να υποδεχτούν την… πρωθυπουργάρα; Σε όλους τους υπόλοιπους κατοίκους, τους συνανθρώπους μας που ακόμη μετράνε πληγές ακόμη και το όνομα Τσίπρας τους προκαλεί αηδία, σιγά μην πηγαίναν να τον υποδεχτούνε κιόλας!

Δημήτρης Ν.

Ξέμειναν από μαθητές οι “αντιφασίστες”

Τόσα χρόνια δεν λέγατε κρεμάλα στους φασίστες; Ήρθε ο καιρός σας προδότες. Όχι μόνο ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος με την προδοσία της Μακεδονίας αλλά και η Ελληνική Νεολαία. Τώρα μαντέψτε για ποιους έρχεται το πολιτικό τέλος. Μακεδονία μια και Ελληνική! Να ξέρετε πως έχετε τελειώσει, το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά της και όχι οι γερασμένες πολιτικές και τα εξίσου σταφιδιασμένα σας μυαλά!

Τ.Σ.

Η. Κασιδιάρης: “Οι Έλληνες μαθητές είναι η Εθνική Αντίσταση!” BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-30-noembriou-2018#ixzz5YLgV3QOl

Exit mobile version