Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοπικό συμβούλιο στην Αγγλία θέλει να επιτρέψει σε πακιστανό βιαστή να επισκεφτεί το «παιδί του»

Τοπικό συμβούλιο στην Αγγλία θέλει να επιτρέψει σε πακιστανό βιαστή να επισκεφτεί το «παιδί του»

Η είδηση, όπως δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα, είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο (κυρίως) και σοκαριστική.

Σοκ προκαλεί η πρότασις τοπικού συμβουλίου του Ρόδεραμ να δοθεί η δυνατότης που προσφέρεται σε βιαστή να επισκεφτεί παιδί που γεννήθηκε από το έγκλημά του! Η Βρεττανή που υπήρξε θύμα του βιαστού απηύθυνε έκκληση για αλλαγή της βρεταννικής νομοθεσίας αναθέσεως γονικής μερίμνης. Συμφώνως προς τους «Times», το θέμα προέκυψε όταν το συμβούλιο αναζήτησε εναλλακτική φροντίδα για τον υιό της γυναίκας, με την συμφωνία της μητέρας, καθώς η Γουντχάουζ δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις περίπλοκες ανάγκες του υιού της που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο βιαστής ανήκε σε μια συμμορία από το Πακιστάν, πολλά μέλη της οποίας, είχαν καταδικαστεί σε βαριές ποινές καθείρξεως, σε μια υπόθεση κακοποιήσεων ανηλίκων στο Ρόδεραμ”.

Η περιβόητη υπόθεση των βιαστών του Ρόδεραμ είχε ως χαρακτηριστικό της το ότι η θλιβερή δράση των πακιστανών βιαστών ανηλίκων επιχειρήθηκε από κάποιους να μείνει ανέγγιχτη, για να μην καλλιεργηθούν «ρατσιστικά στερεότυπα», τα οποία θα οδηγούσαν σε ναυάγιο το πολυπολιτισμικό καράβι που κατασκεύασε η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας».

Μια παράνοια, η οποία αντιμετωπίζει περίπου ως… ευσυνείδητο πατέρα έναν βιαστή, αδιαφορώντας πλήρως για το τι ακριβώς δημιουργεί με μια τέτοια απόφαση. «Καλώς ήρθατε» στον σύγχρονο κόσμο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topiko-sumboulio-sthn-agglia-thelei-na-epitrepsei-se-pakistano-biasth-na-ep#ixzz5YLhUcpIV

Exit mobile version