Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μιχάλης Ιγνατίου προς πολιτικό σύστημα: Μπράβο, χαρίσατε το μαθητικό κίνημα στον Μιχαλολιάκο

Μιχάλης Ιγνατίου προς πολιτικό σύστημα: Μπράβο, χαρίσατε το μαθητικό κίνημα στον Μιχαλολιάκο

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή μέχρι και… πέμπτη, όμως οι δημοσιογράφοι και δη οι πιο «δυνατοί» από αυτούς είναι πλήρως ενήμεροι για την πραγματική εικόνα του πολιτικού χάρτη της χώρας. Εις εξ αυτών των «δυνατών» είναι ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος συνέγραψε άρθρο για την σελίδα του, διακοσμημένο με φωτογραφία του Αρχηγού μας και στελεχών του Κινήματος από την εκδήλωση για τα Ίμια, σχετικά με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία – επαναλαμβάνουμε – εμφανίζεται μέχρι και… πέμπτη στις δημοσκοπήσεις.

Ξεκινώντας από τις μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας, ο Μιχάλης Ιγνατίου, σημειώνει προς το πολιτικό σύστημα ότι «το καταφέραμε και αυτό στην Ελλάδα. Να χαρίσουμε το μαθητικό κίνημα στους ναζί της Χρυσής Αυγής», σημειώνοντας ότι αυτό έγινε επειδή «oι περισσότεροι περίμεναν ότι οι κινητοποιήσεις θα τελείωναν με το που άρχισαν. Διαψεύστηκαν».

Παραμένοντας στο ζήτημα της Μακεδονίας μας και ανοίγοντας την σκέψη του στην υπόλοιπη, πέρα από τους μαθητές, κοινωνία, ο Ιγνατίου σημειώνει: «Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, που αποτελούν την πλειοψηφία είναι εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι δημοσκοπήσεις ανεβάζουν το ποσοστό στο 70%. Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι εθνικιστές ή οπαδοί της Χρυσής Αυγής; Ούτε κατά διάνοια. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα δύο συστήματα, το «νεοφιλελεύθερο» και το «διεθνιστικό» είναι ότι η υπόθεση της Μακεδονίας ξύπνησε τον αληθινό πατριωτισμό των ανθρώπων, που δεν έχει καμία σχέση με τον κακό εθνικισμό.»

Αυτό που καταδεικνύει ορθότατα ο Ιγνατίου είναι ότι ενώ η πλειοψηφία των πολιτών είναι εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, από την άλλη μέσα στην Βουλή υπάρχει μία ομοφωνία υπέρ αυτής της προδοτικής συμφωνίας, μία ομοφωνία που πιάνει όλες τις πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου», από τον Σύριζα που υπέγραψε αυτή την συμφωνία μέχρι τη ΝΔ που υποκριτικά λέει ότι δεν θα την ψηφίσει, αλλά θα την σεβαστεί και θα την εφαρμόσει.

Στην συνέχεια, ανοίγει την βεντάλια των θεμάτων που έχει κατά νου ως υπεύθυνα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και σημειώνει: «Οι πολιτικοί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, δεν έχουν καταλάβει ότι οι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει. Σταμάτησαν να είναι αρνιά και να ακούνε τα απατηλά μηνύματα των κομματαρχών. Αυτή η πραγματικότητα είναι συνάμα και οδυνηρή, διότι φεύγουν από το σύστημα, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και στρέφονται προς τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, το εξαδελφάκι της στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ, και γενικά στους εθνικιστές και στους ακροδεξιούς».

Εμείς, αφότου προσυπογράψουμε αμφιχείρως την παραπάνω παρατήρηση του Ιγνατίου, απλώς να κάνουμε μια ρητορική ερώτηση: αφού το σύστημα χρεοκόπησε την Ελλάδα, πως λέγεται αυτός που το υπερασπίζεται και ανησυχεί για την επικείμενη κατάρρευσή του, αντί να την βοηθά;

Και καταλήγει ο Ιγνατίου σημαίνοντας συναγερμό στο κατεστημένο: «Σοβαροί άνθρωποι εκφράζουν φόβους ότι στις εκλογές, και ειδικά στις ευρωεκλογές, οι πολίτες θα ξεσπάσουν. Και δυστυχώς από το ξέσπασμά τους θα ωφεληθεί η ακροδεξιά. Δεν γνωρίζω πως θα διορθωθεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση, αλλά θα ήταν καλό να σταματήσουν οι πολιτικοί, και στην Ελλάδα, και στην Κύπρο, να είναι τα «καλά παιδιά» και οι «επιτήδειοι πρόθυμοι» των ξένων».

Γιατί τα γράφει αυτά ο Ιγνατίου; Δεν είδε τις δημοσκοπήσεις που η Χρυσή Αυγή είναι… πέμπτη, η ΝΔ κοντά στην αυτοδυναμία και το ΠαΣοΚ «ξανά προς την δόξα τραβά» τρίτο με… διψήφια ποσοστά; Ακριβώς επειδή είδε τις δημοσκοπήσεις τα γράφει αυτά ο Ιγνατίου. Μόνο που είδε τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και όχι αυτές που δημοσιεύονται, ύστερα από… δημιουργική στατιστική από τα κομματικά γραφεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/michalhs-ignatiou-pros-politiko-susthma-mprabo-charisate-to-mathhtiko-kinhm#ixzz5YLirdAAg

Exit mobile version