Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνθήματα για ξυλοδαρμό μαθητών από τους «αντιφασίστες» στην αντισυγκέντρωσή τους: Πού είναι οι Εισαγγελείς;

Mια ακόμη επίδειξη φυσικής βίας ήταν η χθεσινή «αντιφασιστική» αντισυγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Όση έλλειψη είχε σε όγκο τόσο της περίσσευε σε εκδηλώσεις μίσους.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα επεισόδια που (ως συνήθως) προκάλεσαν οι παρακρατικοί «μπαχαλάκηδες», αλλά και στην παρότρυνση προς ξυλοδαρμό των μαθητών αυτών που οι «αντιφασίστες» χαρακτηρίζουν ως «φασίστες».

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστική. Ροπαλοφόροι «μαθητές», οι οποίοι έχουν τριανταρίσει προ πολλού, και ένα πλακάτ που γράφει το… φιλειρηνικό «φασιστάκι, φασιστάκι ξύλο που θα το φας». Για πιο… αποτελεσματικές και μόνιμου χαρακτήρα καταστάσεις, υπήρχε στην αντισυγκέντρωση και το γνωστό πανό των θρασύδειλων παρακρατικών «αντιφασιστών» που γράφει «κρεμάλα στους φασίστες».

Παρακρατικοί, που εντελώς ανενόχλητα και ατιμώρητα όχι μόνο απειλούν ότι θα κρεμάσουν ανθρώπους, προτρέποντας σαφώς στην ανθρωποκτονία, αλλά δείχνοντας την άγρια αθλιότητα (διαβάζεται και ως άθλια αγριότητα) που τους διέπει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαρακτηρίζουν τους δολοφονημένους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη ως «σκουλήκια» και «ένοπλα καθάρματα».

Όλο αυτό το σιχαμερό υβρεολόγιο, χωρίς να ιδρώσει το αυτί ούτε κανενός εισαγγελέα, ούτε των «δικαιωματάκηδων» όπως η Γιαννακάκη,ο Δημητράς, ο Παπαϊωάννου, κ.α., οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν… καταρράκτη στα μάτια, ο οποίος προκαλείται από την μόνιμη αριστερή αγκύλωσή τους.

Όσο το αριστερό παρακράτος θα χαϊδεύει αυτά τα τέρατα- «αντιφασίστες» (ανάμεσά τους και ο γιόκας του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει «υπερήφανος» για την παρακρατική δράση του βλαστού του) τόσο περισσότερο θα αποθρασύνονται, με το απύθμενο μίσος τους κατά της ανθρώπινης ζωής να είναι, δυστυχώς, πολύ πιθανόν να φέρει σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα ξανά την αφαίρεση της ζωής από κάποιον ή κάποιους ανθρώπους που οι ίδιοι θεωρούν ανάξιους να ζουν, μόνο και μόνο επειδή αυτοί είναι «φασίστες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunthhmata-gia-julodarmo-mathhtwn-apo-tous-antifasistes-sthn-antisugkentrws#ixzz5YLj8Lq9N

Exit mobile version