Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση Τσίπρα στην Χρυσή Αυγή: Καλή βία είναι η βία των κομμουνιστών! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι νεοδημοκράτες μας κατηγορούν ότι συνεργαζόμαστε με την ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Επιτέλους, ας αποφασίσουν γιατί και τα δύο δεν μπορεί να συμβαίνουν, επιτέλους ας πουν την αλήθεια στον Λαό ότι υπάρχει μία δύναμη πολιτική, η οποία δίνει έναν αγώνα εθνικό εναντίον και των δύο γιατί βλάπτουν το ίδιο την Πατρίδα!

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή συζήτηση στο κοινοβούλιο για την βία στα Πανεπιστήμια. Είπε απαντώντας στον Μητσοτάκη μεταξύ άλλων:

Πυκνώνουν τα φαινόμενα βίας από την άκρα δεξιά, τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Για να ψηφοθηρήσετε δημιουργείτε μια αρνητική εικόνα για τα πανεπιστήμια της χώρας μας. Από την ατζέντα που έχετε επιλέξει να θέτετε κάθε τρεις και λίγο ερωτήσεις για την ανομία και την εγκληματικότητα θα ωφεληθούν πολιτικά αυτοί που ανέδειξαν αυτήν την ατζέντα. Το θέμα ανέδειξαν την περίοδο 2013 και 2014 οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.”

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησα με δήλωσή μου στην ιστοσελίδα, την οποία βεβαίως, όπως είναι φυσικό σε αυτή την μπανανία που ζούμε δεν δημοσίευσε καμία εφημερίδα και δεν μετέδωσε κανένας τηλεοπτικός σταθμός. Η δήλωσή μου απαντούσε άμεσα στις συκοφαντίες Τσίπρα και είχε ως εξής:

“Η βία και η εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια, αλλά και στο άβατο των Εξαρχείων έχουν χρώμα, παράταξη και προστάτες. Χρώμα κόκκινο, παράταξη την κομμουνιστική αριστερά και προστάτες τους νεομπολσεβίκους στο παρελθόν του Συνασπισμού και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην παριστάνουν τους άσχετους οι άνθρωποι του κόμματος, στελέχη του οποίου ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στη Δίκη οργανώσεων με χαρακτήρα δολοφονικό που έχουν αφήσει πίσω τους από το 1974 μέχρι σήμερα περισσότερους από 50 νεκρούς. Όσο για την Νέα Δημοκρατία ας μην παριστάνει τον τιμητή της νομιμότητος, γιατί μέχρι τώρα τουλάχιστον, όταν ήταν κυβέρνηση λάβαιναν χώρα επίσης φαινόμενα κομμουνιστικής εγκληματικής δράσεως στο περίφημο πανεπιστημιακό άσυλο.”

Ας δούμε όμως μέσα από τα ίδια τα λεγόμενά του τι πιστεύει για την βία ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο σημερινός αγαπημένος των “νταβατζήδων” της χώρας. Ιδού το απόσπασμα για τον εγκληματία Μάο Τσε Τουνγκ, ο οποίος δολοφόνησε 38.000.000 ανθρώπων στην Κίνα,  από την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στους Schooligans προ ετών:

“Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.
– Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!
– Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.
– Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει …
– Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους…
– Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!
Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται…”

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι δολοφόνησε 38 εκατομμύρια ανθρώπους ο Μάο δεν είναι έγκλημα, γιατί η πρόθεσή του ήταν καλή και επί πλέον οι αριθμοί αυτοί για τον Αλέξη Τσίπρα και τα απολιθώματα του μπολσεβικισμού αμφισβητούνται!

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει στην… καλή και στην κακή βία, όπου καλή βία είναι η βία των κομμουνιστών που έχουν καλές προθέσεις!!! Και αυτό το λέει την ίδια περίοδο κατά την οποία καθηγητές δέρνονται στα Πανεπιστήμια, στο άσυλο των οποίων πωλούνται ναρκωτικά και γίνεται λαθρεμπόριο. Την ίδια ώρα που δέρνονται αστυνομικοί μέσα στο δικαστικό μέγαρο, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το κτήριο της Γενικής Ασφάλειας…

Αλλά ας μη μιλάει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί και επί των ημερών τους γινόντουσαν τα ίδια και χειρότερα για να μη θυμηθούμε τον Δεκέμβριο του 2008 όταν αναρχοκομμουνιστές, πράκτορες ξένων δυνάμεων και λαθρομετανάστες έκαψαν ανενόχλητοι την Αθήνα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-tsipra-sthn-chrush-augh-kalh-bia-einai-h-bia-twn-kommounistwn-arth#ixzz5YLkpGWJr

Exit mobile version