Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας για πυρόπληκτο που ήθελε να του απευθύνει ερώτηση: «Αυτός, δικός μας είναι;» ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας για πυρόπληκτο που ήθελε να του απευθύνει ερώτηση: «Αυτός, δικός μας είναι;» ΒΙΝΤΕΟ

Συνέχεια δόθηκε στην αθλιότητα του Τσίπρα στο Μάτι απέναντι στους πυρόπληκτους, ύστερα από το περιβόητο «και 2000€ να σας δίναμε θα τα σπαταλάγατε». Πρόκειται για την συνέχεια του ίδιου βίντεο, που αναδεικνύει με αναντίρρητο τρόπο το πως κοιτάνε τους Έλληνες πολίτες οι πολιτικάντηδες.

Σε άλλο σημείο, λοιπόν, της συνομιλίας του Τσίπρα με τους πυρόπληκτους, εις εκ των συνομιλητών ήθελε να απευθύνει ερώτηση στον πρωθυπουργό. Πριν του επιτραπεί καν να απευθύνει, λοιπόν, την ερώτηση, ο Τσίπρας γέρνει προς την γραμματέα του, δίπλα του και ρωτάει: «Αυτός, δικός μας είναι;».

Τόσο ο Τσίπρας, όσο και οι λοιποί πολιτικάντηδες, ασχέτως αν για αυτούς υπάρχουν σχετικά αποσπάσματα ή όχι, κοιτούν τον κόσμο με κομματικά γυαλιά. Ο κάθε πολίτης, προκειμένου καν να τους μιλήσει οφείλει να «είναι δικός τους». Πρόκειται για τις παλιές «ταυτότητες της κλαδικής» που αναβιώνουν ακόμα και σε περιπτώσεις, όπως αυτές των πυρόπληκτων.

Αν μπορούσε ο Τσίπρας, μάλιστα, θα αποζημίωνε μονάχα τους «δικούς του» ή έστω εκείνους που ρητά θα υπόσχονταν ότι θα τον ψηφίσουν. Έτσι λειτουργεί ο εν Ελλάδι πολιτικαντισμός, εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-gia-puroplhkto-pou-hthele-na-tou-apeuthunei-erwthsh-autos-dikos-mas#ixzz5YNJtTXml

Exit mobile version