Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υβρεολόγιο του πασοκανθρώπου Πύρρου Δήμα κατά της Χρυσής Αυγής

Μια συνέντευξη του ευρισκόμενου στις ΗΠΑ Πύρρου Δήμα δείχνει ότι η αθλητική του σταδιοδρομία ως αθλητή και Ολυμπιονίκη είναι αντιστρόφως ανάλογη με την πολιτική του διαδρομή. Στην συνέντευξη αυτή ο Δήμας ερωτάται, συν τοις άλλοις, και για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στην ερώτηση «Τι θα λέγατε σε έναν 18χρονο που θα ψηφίσει πρώτη φορά και σκέφτεται να υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή», απαντά ως εξής:

«Θα του έλεγα ότι είναι ένα από τα λάθη που δεν τα συγχωρεί ούτε η νιότη του. Θα του μιλούσα για τις πολιτικές καταβολές αυτών των ανθρώπων και γι’ αυτά που έχουν κάνει. Θα του έδειχνα τα χαμένα νιάτα του Φύσσα, θα του θύμιζα ότι οι άνθρωποι αυτοί δικάζονται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Αλήθεια, ξέρετε για ποιον λόγο καθυστερεί η δίκη τους; Όμως, πάνω απ’ όλα, θα του έλεγα ότι η πολιτική είναι σύνθεση και συμμετοχή. Χρυσή Αυγή σημαίνει ύβρις και απόρριψη. Ποιος θέλει να δώσει το πρόσωπό του σε μια ύβρι;».

Χυδαιότητα, ξετσιπωσιά, θράσος. Βγαίνει ο Δήμας και «συμβουλεύει» τα νέα παιδιά να μην υποστηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί η υποστήριξή τους προς αυτήν είναι «ύβρις». Για το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την Χώρα, οδήγησε πολλά παιδιά στην ανεργία και τα έστειλε στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας (και βεβαίως όχι με τις προνομιακές συνθήκες που έχει ο ίδιος) τι έχει να πει ο Δήμας; Για την συστράτευσή του, ως βουλευτής Επικρατείας, με το άθλιο αυτό κόμμα που έκλινε τις λέξεις «κλέφτης», «απατεώνας», «λαμόγιο» σε όλες τις πτώσεις, γιατί δεν ζητάει καμία συγγνώμη; Μα απλούστατα επειδή δεν νιώθει την παραμικρή ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Ε, λοιπόν, και εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε με καθαρά πολιτικά κριτήρια. Πύρρο Δήμα, ψήφιζες «δαγκωτό» Μνημόνια, χρέωνες ολόκληρες γενιές με υποδούλωση, στήριξες στο δημοψήφισμα το «ναι», που σήμαινε την εθελούσια παράδοση στους διεθνείς τοκογλύφους (ασχέτως της προδοσίας του «ΟΧΙ» που έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ) και εσύ κάνεις μαθήματα εναντίωσης στην… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μιλώντας με ένα απίστευτο μένος.

Τράβα καλύτερα να φωτογραφηθείς εκ νέου με τον ανθέλληνα Έντι Ράμα και μη μας πουλάς «πατριωτισμό». Αλήθεια, για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα γιατί δεν έκανες καμία δήλωση στην συνέντευξη; «Δεν ρωτήθηκα», θα έλεγες ίσως. Θα μπορούσες, ωστόσο, να πάρεις πρωτοβουλία από μόνος σου. Δεν το έκανες, όμως, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Κοίταξε να «τα κονομήσεις» εκεί στην Αμερική που βρίσκεσαι τώρα και άσε την… ανησυχία σου για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Εσύ και το κόμμα το οποίο υπηρέτησες, συμμετείχαν σε μια κυβέρνηση συνεργατών των διεθνών τοκογλύφων, η οποία τους παρέδωσε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χώρας και έστρωσε το έδαφος για τον ερχομό των ακόμη χειρότερων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γι’ αυτό και «δεν δικαιούσαι για να ομιλείς», όπως έλεγε και ο Μένιος Κουτσόγιωργας του κλεφτοΠΑΣΟΚ. Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος, Σημίτης, Σου αρκούν ή θέλεις κι άλλα ονόματα; Αφού, λοιπόν, δηλώνεις ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις «Κίνημα Αλλαγής», σημαίνει ότι είσαι αμετανόητος για την προσωπική σου συμβολή στην καταστροφή της Χώρας. Γι’ αυτό και δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό υπέρ σου στο πολιτικό κατηγορητήριο εναντίον σου από τους Συνειδητοποιημένους Έλληνες Πατριώτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ubreologio-tou-pasokanthrwpou-purrou-dhma-kata-ths-chrushs-aughs.-den-dikai#ixzz5YSkDH1HF

Exit mobile version