Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή βγαίνει από την απομόνωση και εκτοξεύεται!

Πανικός στην ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή βγαίνει από την απομόνωση και εκτοξεύεται!

Ο μαζικός ξεσηκωμός των Ελλήνων μαθητών ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την σιωπηρή αποδοχή ολόκληρου του “δημοκρατικού τόξου” δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό.

Σε άρθρο που δημοσίευσε η Σαββατιάτικη “Kontra news” καταγράφεται η ανησυχία στο επιτελείο της ψευτοδεξιάς για την αφύπνιση της Ελληνικής Νεολαίας και την ανακίνηση του Μακεδονικού, καθώς αυτό θα επιφέρει και μεγαλύτερες διαρροές από την Νέα Δημοκρατία προς την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα γράφει: “Τους καπέλωσε η Χρυσή Αυγή. Στην Πειραιώς άρχισαν να ανησυχούν για τις καταλήψεις των σχολείων. Ο προβληματισμός τους έχει σχέση με το καπέλωμα των εκδηλώσεων από την Χρυσή Αυγή η οποία, για πρώτη φορά, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον μαθητικό χώρο. Η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να βγει η Χρυσή Αυγή από την απομόνωση. Γιατί μια τέτοια εξέλιξη θα έχει ως συνέπεια να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους εκείνους που μετακινήθηκαν από την Χρυσή Αυγή στη Νέα Δημοκρατία“.

Επαναλαμβάνουμε πως η Χρυσή Αυγή δεν έκανε κανένα “καπέλωμα” στις αυθόρμητες μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας, αλλά όπως διευκρίνισε και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ήταν η μόνη που είχε το πολιτικό θάρρος να χαιρετίσει τους Αγώνες των Ελλήνων μαθητών.

Τέλος, αναφορικά με την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και τις συνεχιζόμενες διαρροές από την ψευτοδεξιά “χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-nd-h-chrush-augh-bgainei-apo-thn-apomonwsh-kai-ektojeuetai#ixzz5YSla5LPR

Exit mobile version