Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Aσε μας ρε Πύρρο που θυμήθηκες τώρα να μας πεις ότι “στην Αλβανία είσαι Έλληνας και στην Ελλάδα Αλβανός”. Και να μας κάνεις και μαθήματα για το τι είναι η Χρυσή Αυγή. Που ήσουν Πύρρο όταν σκοτώσανε τον Κατσίφα; Έβγαινες φωτογραφίες με τους αλβανούς και κάνεις πολιτική καριέρα με όλους αυτούς που έχουν ξεχάσει την Βόρειο Ήπειρο. Βγαίνεις να μας κάνεις και υποδείξεις. Μάθε μονάχα τούτο η Ελλάδα δεν είναι επάγγελμα ούτε σημαία ευκαιρίας, όσο για την πολιτική σου τύχη την γνωρίζεις ήδη… Είναι αντιστρόφως ανάλογη της αθλητικής σου καριέρας.

Λευτέρης Ν.

Ξεκίνησε η καταστολή από την κόκκινη χούντα: Συνελήφθησαν μαθητές για καταλήψεις υπέρ Πατρίδος!

“Έξω οι φασίστες από τα σχολεία” λένε. Εγώ σαν μαθητής λέω έξω οι ανθέλληνες από τα σχολεία, είτε πρόκειται για τους καθηγητές μας που αντί για μάθημα ιστορίας μαθαίνουμε την ιστορία του ΚΚΕ. Έξω και τα βιβλία τους που μας πασάρουν προπαγάνδα για να γίνουμε αχυράνθρωποι σαν αυτούς, έξω και όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια που έναν Αγώνα που είναι εναντίον του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας θέλησαν να τον βάλουν ταμπέλες. Γι΄ αυτούς επανάσταση είναι μερικά καλοπληρωμένα καλόπαιδα της πλατείας Εξαρχείων που βγαίνουν να σπάσουν την περιουσία του κόσμου και να κάψουν την Ελληνική Σημαία. Για εμάς είναι να πάρουμε πίσω την Ιστορία μας και την Μακεδονία μας. Ό,τι κι αν κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Σ.Θ.

Ο θαυμαστής του Μάο και του σφαγέα Βελουχιώτη να μην μιλά για βανδάλους…

Όχι, για να μην νομίζετε ότι η ΝΔ πονάει το θέμα της Μακεδονίας, όχι για να μην νομίζετε ότι η ΝΔ θέλει πατριωτικό κίνημα στα σχολεία. Ξεκαθάρισε η αρχηγάρα τους ο Κούλης, πως είναι κατά των καταλήψεων που γίνονται, καθώς για τον Κούλη τα κλειστά σχολεία σημαίνουν κλειστά μυαλά. Πρώτη φορά στα χρονικά ξεσηκώνονται μαθητές για ένα ζήτημα που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία, την Συμφωνία των Πρεσπών και η ΝΔ συνεχίζοντας το έργο των προκάτοχών της είναι έτοιμη να συνυπογράψει την προδοτική Συμφωνία αδιαφορώντας για την λαϊκή οργή. Άλλωστε ο μπαμπάς του Κούλη την είχε γλιτώσει με το “σε 10 χρόνια το ζήτημα της Μακεδονίας θα έχει ξεχαστεί”. Γιατί να μην την γλιτώσει και ο Κυριάκος; Έλληνες ξυπνάτε η Ελλάδα κινδυνεύει!

Πέτρος Τ.

Πρόταση από τον Δημοτικό Σύμβουλο ΕΛΑΜ Πάφου για μετονομασία οδού προς τιμή του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-dekembriou-2018#ixzz5YWkgnga2

Exit mobile version