Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν έχεις τέτοιους φίλους…

Όταν έχεις τέτοιους φίλους...

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, στα πλαίσια των ΝΑΤΟικών της υποχρεώσεων, από κοινού με την Ιταλία, έχει την υποχρέωση αστυνόμευσης του εναερίου χώρου της Αλβανίας. Αυτό σημαίνει ότι στα πλαίσια του «airpolicing» όπως ονομάζεται η διαδικασία, η Πολεμική Αεροπορία, προστατεύει τον Αλβανικό εναέριο χώρο, από μη αναγνωρίσιμα ή εχθρικά αεροσκάφη.

Η όλη ιστορία μας έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 5.327.415,60 € σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Καμμένος Υπούργος Εθνικής Άμυνας. Δεν μετρώνται όμως όλα με χρήματα. Το κόστος εξευτελισμού της χώρας, το πλήγμα στο κύρος της Ελλάδος είναι πολύ υψηλότερο από 5 εκατ. ευρώ.

Σκεφτείτε πόσο ρεζίλι έχουμε γίνει σε όλα τα διεθνή φόρα, αφού σαν χώρα ανεχόμαστε τον Ράμα να απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα, όταν εμείς προστατεύουμε την δική τους!!! Σκεφτείτε πόσο υποτελής πρέπει να είναι η Ελλάδα, που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από χώρες «κοκοράκια» που έχουν την ανάγκη μας.

Ο Καμένος ΥΕΘΑ, στο έγγραφο που αναφέρει το κόστος, λέει ότι έπρεπε να το κάνουμε διότι σε άλλη περίπτωση θα το έκανε η τουρκία. Προσπερνάει βέβαια, ότι για να το κάνει η τουρκία θα έπρεπε να στρατοπεδεύσουν εκεί τα αεροπλάνα της. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για την παρούσα κατάσταση στα τουρκικά στρατιωτικά θέματα.

Και βέβαια, μην μας διαφεύγει ότι με την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τα Σκόπια!

Εν τέλει τι σύμμαχος είναι αυτό το ΝΑΤΟ που ενεργεί συνεχώς εναντίον μας; Πώς μας υποχρεώνει, στον εξευτελισμό του να προστατεύουμε χώρες εχθρικές σε εμάς, των οποίων οι πολίτες έχουν γίνει συνώνυμο των κλεφτών στην Ελλάδα, και οι κυβερνήσεις των οποίων σκοτώνουν τους δικούς μας πολίτες, καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου;

Τι σόι σύμμαχοι είναι αυτοί, που από την μια εφαρμόζουν κάθε πίεση, για  να μας κλέψουν τα Σκόπια την Μακεδονία και από την άλλη μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε και για την ασφάλειά τους; Αναγκαζόμαστε να αφήνουμε περιπολικά και νοσοκομειακά χωρίς ανταλλακτικά, για να πληρώνουμε τις Αλβανάρες να μας σκοτώνουν τα παλληκάρια!!!

Τέτοιους συμμάχους, όχι δεν τους θέλουμε. Τέτοιους συμμάχους θέλουν μόνον όσοι έχουν λαμβάνειν από αυτούς. Οι Εθνικιστές όμως δεν κάνουμε με κανέναν μπίζνες. Εργαζόμαστε μόνο για την Ελλάδα. Και όταν οι Εθνικιστές αναλάβουν την διακυβέρνηση, θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και θα ζητηθούν ευθύνες από όλους όσοι προσβάλλουν την Ελλάδα ηθικά και οικονομικά.

Φτάνει πια με τους γυμνοσάλιαγκες του συνταγματικού τόξου, τους κομπλεξικούς και δουλοπάροικους. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-echeis-tetoious-filous#ixzz5YWq8ncgn

Exit mobile version