Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τους «Ρώσους πράκτορες» στους «Χρυσαυγίτες υποκινητές»

Από τους «Ρώσους πράκτορες» στους «Χρυσαυγίτες υποκινητές»

Εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει… «Ο λαός ξεχνά τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ…»

Τον Φεβρουάριο του 2018 και λίγο μετά τα δύο παλλαϊκά συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η κυβέρνηση είχε εξαπολύσει μια επικοινωνιακή επίθεση σκανδαλολογίας ώστε να τραβήξει τα φώτα μακριά από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων για την επικείμενη προδοσία που ολοκληρώθηκε στις Πρέσπες.

Μέσα από τις σελίδες της εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ, είχαμε προειδοποιήσει τους κυβερνώντες με τα εξής λόγια: «Ο λαός (δυστυχώς) ξεχνά τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ»…

Ακολούθησαν δεκάδες συλλαλητήρια σχεδόν σε όλες τις πόλεις της χώρας και ο χειρότερος φόβος τους έγινε πραγματικότητα. Θυμίζουμε ότι η αντίδραση των Συριζαίων ήταν κάτι γελοίες καταγγελίες για υποκίνηση και χρηματοδότηση από ρώσους… πράκτορες, που φυσικά δεν κατονόμασαν ποτέ.

Η κυβέρνηση περιφρόνησε πλήρως τον Ελληνικό λαό και προχώρησε στην υπογραφή μιας ντροπιαστικής συμφωνίας, την οποία μάλιστα ακυρώνουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί σε κάθε ευκαιρία, αναφερόμενοι στο κρατίδιό τους ως (σκέτο) «Μακεδονία».

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ

Έτσι φτάσαμε στις μεγάλες μαθητικές κινητοποιήσεις του σήμερα, με περίπου 500 Γυμνάσια και Λύκεια να τελούν υπό κατάληψη και με μαθητικές πορείες σε δεκάδες πόλεις ακόμα και εκτός Μακεδονίας. Ο φόβος της αριστεράς έχει μετατραπεί πλέον σε πανικό, μπροστά στον πατριωτικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων.

Από τις καταγγελίες για ρώσους πράκτορες, η κυβέρνηση πέρασε στους «χρυσαυγίτες υποκινητές», γιατί κάπως θα πρέπει να χειριστεί επικοινωνιακά την παλλαϊκή ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ της προδοσίας των Πρεσπών. Η Χρυσή Αυγή όμως, όπως στα συλλαλητήρια – έτσι και σήμερα με τις μαθητικές καταλήψεις – έχει ξεκαθαρίσει πως οι εθνικοί αγώνες είναι ακομμάτιστοι, δεν γίνεται διαφορετικά.

Τους είχαμε προειδοποιήσει. Ήταν αναμενόμενο ότι θα μας αγνοούσαν, γιατί για το σύστημα της ξενοκρατίας προτεραιότητα έχει το ΝΑΤΟ και η USA και όχι ο Ελληνισμός.  

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εκεί που έφτασε η κατάσταση για τους αδίστακτους εξουσιαστές, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να καταστείλουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις. Ήδη έχει καταγραφεί η εμφάνιση παρακρατικών της αριστεράς έξω από σχολεία και τραμπουκισμοί που για την ώρα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σύστημα θα κάνει την δουλειά του, ας κάνει και ο λαός το Καθήκον του: Με κανέναν τρόπο δεν θα πρέπει να υποχωρήσουμε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Όσο για την αριστερά, δεν θα ευχηθούμε φυσικά «καλά ξεμπερδέματα». Παραφράζοντας έναν στίχο του ποιητή Καβάφη στον οποίο αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός, απλά να τους πούμε: «Αποχαιρέτα το πεζοδρόμιο που χάνεις»… 

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-tous-rwsous-praktores-stous-chrusaugites-upokinhtes#ixzz5YYkSfKZL

Exit mobile version