Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση ΣΟΚ του Ζάεφ: Με την Συμφωνία των Πρεσπών θα διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στα ελληνικά σχολεία!

Δήλωση ΣΟΚ του Ζάεφ: Με την Συμφωνία των Πρεσπών θα διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στα ελληνικά σχολεία!

Εξηγήσεις οφείλει να δώσει άμεσα ο Τσίπρας κι ο Καμμένος σχετικά με το τι υπέγραψαν στις Πρέσπες!

Σοβαρότατες δηλώσεις σχετικά με την «Συμφωνία των Πρεσπών» έκανε ο Ζάεφ, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του αντιπολιτευόμενου κόμματος, η οποία ισχυριζόταν ότι με την αλλαγή του συντάγματος «δημιουργείται ένα νέο κράτος και μια νέα ταυτότητα για τους πολίτες και χάνεται η επαφή με τους “Μακεδόνες” στις γειτονικές χώρες».

Στην απάντησή του ο Ζάεφ ανέφερε πως «Η χώρα παραμένει η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η “Μακεδονία” θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών», αλλά και ότι «δημιουργούνται προϋποθέσεις ακόμη και για πιθανή διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας στη βόρεια Ελλάδα».

Κοινώς, αυτό που λέει ο Ζάεφ είναι ότι με την «Συμφωνία των Πρεσπών» οι Τσιπρας και Καμμένος όχι μόνο αναγνώρισαν κάποια ανύπαρκτη δήθεν «μακεδονική μειονότητα», επί ελληνικού εδάφους, αλλά έθεσαν και τα θεμέλια για την διδασκαλία της δήθεν «μακεδονικής γλώσσας» σε Ελληνικά σχολεία!

Οι εθνομηδενιστές των Σύριζα και Ανέλ, από ό,τι είπε ο Ζάεφ, αντί να φροντίσουν για την Ελληνική παρουσία στα Σκόπια, έφτασαν μέχρι του σημείου της αναγνωρίσεως κάποιων δήθεν «μακεδόνων του Αιγαίου», ανοίγοντας την κερκόπορτα για τις σκοπιανικές διεκδικήσεις στην περιοχή της Μακεδονίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-sok-tou-zaef-me-thn-sumfwnia-twn-prespwn-tha-didasketai-h-makedonikh#ixzz5YeWoqsQw

Exit mobile version