Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έντι Ράμα: Σύντομα θα έχουμε συνάντηση με τον Τσίπρα για θέματα που… δεν έχουν τεθεί ποτέ!

Έντι Ράμα: Σύντομα θα έχουμε συνάντηση με τον Τσίπρα για θέματα που… δεν έχουν τεθεί ποτέ!

Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μίλησε ο αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, στο περιθώριο του συνεδρίου για τα «πρακτορεία ειδήσεων και τα fake news», που διοργανώνει στα Τίρανα το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ.

Ο Ράμα στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε ευθέως στην άνανδρη δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τους κατσαπλιάδες της αλβανικής αστυνομίας, αλλά έκανε λόγο για μια «κάποια πράγματα που είναι ατυχή», τα οποία παραλλήλισε με «έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ γειτόνων, είναι σαν… πόλεμος».

Πέρα από αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις του, οι οποίες επιχειρούν την υποβάθμιση ενός μείζονος ζητήματος, όπως η δολοφονία του Εθνομάρτυρα και την διαχρονική καταπίεση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, ο Ράμα δήλωσε ότι με τον Τσίπρα «βρισκόμαστε σε μια διαδικασία πολύ εντατικού διαλόγου και συζητήσεων για πολλά ζητήματα, που καλύπτουν αρκετά χρόνια και άλλα που δεν έχουν τεθεί ποτέ με πλήρη βούληση και θάρρος και αποφασιστικότητα να επιλυθούν».

Η συζήτηση αυτή θα καταλήξει, όπως δήλωσε ο Ράμα, σε μία συνάντηση, η οποία θα γίνει σύντομα, αλλά αγνοεί τον τόπο που θα γίνει, αν θα γίνει στα Τίρανα ή στην Αθήνα.

Παρότι ο Ράμα δεν είπε την θεματολογία που έχουν οι συζητήσεις του με τον Τσίπρα, η φράση «που δεν έχουν τεθεί ποτέ», μας κάνουν να καταλάβουμε ότι ο Τσίπρας συνδιαλέγεται για την λεγόμενη «Τσαμουριά» και τις «περιουσίες των Τσάμηδων».

Αυτό που λέμε δεν προέρχεται από την φαντασία μας, αλλά από το γεγονός πως τις συζητήσεις για την «Τσαμουριά» είχαν αρχίσει να τις θέτουν οι αλβανοί ήδη από τον Κοτζιά και, βεβαίως, ο Τσίπρας θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enti-rama-suntoma-tha-echoume-sunanthsh-me-ton-tsipra-gia-themata-pou-den-e#ixzz5YeX1L0PA

Exit mobile version