Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άξιος συνεχιστής του Μπουτάρη ο εκλεκτός της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δεν ενδιαφέρεται για το όνομα των Σκοπίων, είναι κοσμοπολίτης και υπέρ της «ανοιχτής κοινωνίας» του Σόρος!

Ως μια πολιτική συνέχεια του εθνομηδενιστή Μπουτάρη φέρεται ο υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το όνομα των Σκοπίων όχι μόνο απέφυγε να μιλήσει καθαρά γι’ αυτό το θέμα, αλλά υποστήριξε ότι «το Μακεδονικό δεν πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας των δημοτικών εκλογών. Το θέμα μας είναι η πόλη»!

Δηλαδή, το κατεξοχήν κυρίαρχο Εθνικό θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα θα πρέπει, σύμφωνα με τον Ταχιάο, να είναι απόν από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, λες και δεν αφορά τους Θεσσαλονικείς. Το ότι ο Ταχιάος φέρεται ως πολιτική συνέχεια του Μπουτάρη φαίνεται και από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα λέει σε συνέντευξή του: «ως βέρος Θεσσαλονικιός έχω μεγαλώσει πιστεύοντας ότι στην πόλη αξίζει ένας αέρας κοσμοπολιτισμού και εξωστρέφειας».

Για να μην μείνει καμία αμφιβολία για τον εθνομηδενιστικό κοσμοπολιτισμό του, ο Ταχιάος λέει ότι «έχω ξεκαθαρίσει πως στο ψηφοδέλτιό μου χωρούν όλοι όσοι πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη, στην ανοιχτή κοινωνία, στην ελεύθερη οικονομία, όχι όμως τα άκρα, ούτε ο λαϊκισμός».

Ο όρος «ανοιχτή κοινωνία», ασφαλώς και παραπέμπει στον Σόρος και δείχνει ότι ο εκλεκτός της ΝΔ είναι ένας πατενταρισμένος εθνομηδενιστής που δεν διαφέρει κατ’ ελάχιστον στα όσα υποστηρίζει (και) ο Μπουτάρης. Ψηφίζοντας, λοιπόν, κανείς τον Ταχιάο της ΝΔ, είναι σαν να επικροτεί την συνέχεια της ανθελληνικής πολιτικής του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechisths-tou-mpoutarh-o-eklektos-ths-nd-gia-thn-thessalonikh-tachiaos#ixzz5YeXDlSgF

Exit mobile version