Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απούσα η ψευτοδεξιά ΝΔ από την εκδήλωση τιμής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη… Δεν ήταν «gay pride»

Απούσα, όπως πάντοτε άλλωστε, η ΝΔ και εφέτος στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος στην Μάχη των Αθηνών τον Δεκέμβριο του 1944, καθώς επέλεξε να μην στείλει επισήμως εκπρόσωπό της στην Εθνική αυτή εκδήλωση.

Φαίνεται ότι η επίσημη εκπροσώπηση της ΝΔ εξαντλείται στα διάφορα «gay pride» και όχι στην αποτίμηση φόρου Τιμής σ’ αυτούς που πολέμησαν σθεναρά και νικηφόρα προκειμένου να μην καταστεί (και) η Ελλάδα ένα ακόμη παράρτημα του σταλινικού «ερυθρού παραδείσου».

Μπορεί ο «αντικομμουνιστής» και «ακροδεξιός» Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης, να έλεγε πριν από 3 ακριβώς χρόνια ότι «Επισκεπτόμουν και επισκέπτομαι σαν πρόεδρος ή σαν απλός βουλευτής, του Μακρυγιάννη για να τιμήσω την ηρωική αντίσταση της χωροφυλακής στα κομμουνιστικά στίφη», αλλά (και) φέτος προτίμησε την ζεστασιά του κρεβατιού του από το να πάει να Τιμήσει Εκείνους που του επέτρεψαν να μπορεί σήμερα να πουλάει βιβλία και να είναι βο(υ)λευτής.

Όσο για τα διάφορα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» της ΝΔ, που είχαν το θράσος να γράψουν ότι «Είδαμε, τέλος, εκεί πολλούς, κυρίως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλων κομμάτων του ευρύτερου δεξιού χώρου, ενώ πολύ έντονη ήταν φέτος η παρουσία της νεολαίας», Θα έπρεπε να ντρέπονται για την παραχάραξη της Αλήθειας. Το μόνο κόμμα του Κοινοβουλίου που έστειλε επίσημη αντιπροσωπεία, αποτελούμενη και από βουλευτές, ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι η ΝΔ, της οποίας κάποια ελάχιστα στελέχη ήρθαν περίπου ως «τουρίστες» στην εκδήλωση.

Όσο για την» έντονη παρουσία της νεολαίας», αυτό οφείλεται στην συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και όχι στους οννεδίτες, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για τα «πάρτι» στην Μύκονο. Αλλά από τύπους που δίχως την παραμικρή αιδώ παρουσιάζουν την ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ως συνεργαζόμενη(!) με τον ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που η ΝΔ είναι αυτή που έχει ψηφίσει από κοινού με το κόμμα του Τσίπρα μια σειρά από ανθελληνικά νομοσχέδια, είναι δυνατόν να περιμένεις αντικειμενική ενημέρωση; Ό,τι ψέμα κι αν γράψουν όμως, η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Τιμή στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη και πορεία στο Κουκάκι από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες – Άφαντο το κόκκινο παρακράτος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apousa-h-nd-apo-ton-makrugiannh.-den-htan-gay-pride#ixzz5Yeay8igK

Exit mobile version