Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Οι Έλληνες πεινάνε και οι λαθρομετανάστες ζουν το όνειρό τους! Δωρεά σπίτι, διατροφή και τετρακόσια ευρώ χαρτζιλίκι για τις βόλτες και την διασκέδασή τους. Εγώ προσωπικά δουλεύω δώδεκα ώρες την ημέρα για να βγάλω 700 ευρώ τον μήνα και δεν ξοδεύω ούτε 100 ευρώ για τα προσωπικά μου έξοδα. Για ποιον ρατσισμό μιλούν οι αριστεροί και δεξιοί τσοπάνηδες της κοινής γνώμης; Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο. Υπάρχει όντως ρατσισμός, του ελλαδικού κράτους απέναντι στους Έλληνες πολίτες, υπάρχει ρατσισμός στα εργασιακά που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ματώνουν από τους φόρους για να ταΐσουν έναν απέραντο δημόσιο τομέα που στην πλειοψηφία δεν παράγει τίποτα. Ας κοιτάξουν λίγο τα χάλια τους και να μας κάνουν την χάρη οι ρατσιστές που κυβερνούν να μην μας χαρακτηρίζουν όπως τους βολεύει για να καλύψουν τα δικά τους αίσχη. Χρυσή Αυγή και μόνο για να πάρουμε την ζωή και την αξιοπρέπειά μας πίσω.

Μ.Ι.

Περιοδεία Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Μακεδονία: 7,8 & 9 Δεκεμβρίου

Φεύγουν τα παιδιά μας στα ξένα για να δουλέψουν, ζούμε ξανά την δεκαετία του ’50! Εκεί μας κατάντησαν οι συριζαίοι, οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι. 100 χρόνια πίσω στην κυριολεξία και αυτοί ατιμώρητοι συνεχίζουν να μιλούν δημόσια περί δημοκρατίας. Εγκληματίες με κοστούμια. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να τους δούμε να σαπίζουν στην φυλακή και θα ψηφίζουμε μόνο την Χρυσή Αυγή, γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν και θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ ότι ανάγκασαν τα παιδιά μας να ξενιτευτούν και τα έχουν αντικαταστήσει με λαθρομετανάστες τους οποίους επιδοτούν. Γιατί δεν επιδοτούν τα παιδιά μας ώστε να μείνουν εδώ και να μην ξενιτευτούν; Αλήτες, προδότες, πολιτικοί!

Αναστασία Π.

Δήλωση ΣΟΚ του Ζάεφ: Με την Συμφωνία των Πρεσπών θα διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στα ελληνικά σχολεία!

Οι αριστεροί βολεμένοι καθηγητάδες έβγαλαν καντήλες μόλις είδαν Ελληνικές σημαίες στα σχολεία και καταδίκασαν την ελεύθερη βούληση των μαθητών. Οι “δεξιοί” καθηγητάδες βλέπουν να τους παίρνουν τα ψηφαλάκια μέσα από την τσέπη τους και καταδικάζουν επίσης. Οι επαγγελματίες εργατοπατέρες της ΟΛΜΕ τα ίδια. Μόνοι οι Έλληνες μαθητές αγωνίζονται εναντίον όλων προκειμένου να επιβιώσουν Εθνικά και Πολιτιστικά απέναντι στους ανθέλληνες πολιτικάντηδες. Η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα διαφορετικό από το να στηρίξει την μαχόμενη Ελληνική Νεολαία. Η Ελλάδα ακόμα είναι ζωντανή και αντιστέκεται! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Δημήτριος Κ.

Έντι Ράμα: Σύντομα θα έχουμε συνάντηση με τον Τσίπρα για θέματα που… δεν έχουν τεθεί ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-dekembriou-2018#ixzz5YiyPSMI8

Exit mobile version