Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύμνοι του αμερικάνου πρέσβη στους υποτακτικούς του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την σοβαρότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση»

Ύμνοι του αμερικάνου πρέσβη στους υποτακτικούς του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την σοβαρότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση»

Την επιβράβευση που δείχνουν τα αφεντικά στον σκύλο τους, όταν αυτά κάθονται «σούζα» θυμίζουν τα θερμά λόγια του αμερικανού πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ για την «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε ότι είναι «εντυπωσιασμένος από την σοβαρότητα» που επιδεικνύει η «ελληνική» κυβέρνηση, σε μια συνέντευξη που έδωσε στον «Εθνικό Κήρυκα», η οποία είναι γεμάτη επαίνους προς τους χειρισμούς του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως ο Πάιατ είχε δηλώσει δημοσίως ότι «η ιστορία θα είναι γενναιόδωρη με τον Τσίπρα, ο οποίος επέδειξε πολιτικό θάρρος για να προχωρήσει η συμφωνία με την ΠΓΔΜ».

Οι τωρινές δηλώσεις του Πάιατ επικεντρώθηκαν στις επενδύσεις, οι οποίες θα λάβουν σάρκα και οστά μέσω των μεταρρυθμίσεων που θα εξομαλύνουν την διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων: «Η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης, όπου οι ΗΠΑ ήταν η τιμώμενη χώρα, μας παρείχε μια μοναδική πλατφόρμα για ευρείες συζητήσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και του ιδιωτικού τομέα, για να βρεθούν τρόποι για την επίτευξη αυτών των στόχων και την αύξηση των επενδύσεων… Πιστεύω, λοιπόν, ότι είμαστε εν πολλοίς στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας» ανέφερε ο πρέσβης.

Για να τηρήσει τις… ισορροπίες, αναγνώρισε ότι σε ένα θέμα υπάρχει… εκκρεμότητα. «Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι που ακόμη δεν έχουμε δει κάποια σημαντική πρόοδο στο έργο του Ελληνικού, το οποίο έχει την δυνατότητα να δώσει ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη, να προσελκύσει επενδύσεις από τις ΗΠΑ και να μεταμορφώσει το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας» είπε χαρακτηριστικά.

Εννοείται, βεβαίως, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις ΗΠΑ, όπως άλλωστε δεν ανησύχησαν και οι άλλοι διεθνείς τοκογλύφοι, που είδαν (και) την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξεπουλά κι αυτή τα πάντα, ακολουθώντας τον δρόμο των άλλων μνημονιακών προκατόχων τους. Είναι ξεκάθαρα θέμα χρόνου πότε και το «φιλέτο» του Ελληνικού θα δοθεί για «καταβρόχθιση» στους αδηφάγους καπιταλιστές «επενδυτές».

Τόσο στα Εθνικά θέματα όσο και στην δημόσια περιουσία οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται οι καλύτεροι «ντήλερς» για την προώθηση των συμφερόντων των ξένων εις βάρος της Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/umnoi-tou-amerikanou-presbeuth-stous-skulous-tou-suriza-eimai-entupwsiasmen#ixzz5Yq4HWEiz

Exit mobile version