Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνει υποψηφίους για τους δήμους. Περίεργο αν σκεφτούμε ότι σύμφωνα με τα κρατικά τσοντοκάναλα έχουμε βγει από τα μνημόνια και έχει έρθει… η ανάπτυξη. Το ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, η φορολογία μειώθηκε και οι συντελεστές του ΦΠΑ στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης πήγε στο 8%. Το παράλληλο σύμπαν που έχουν χτίσει στα ΜΜΕ για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη τα γκρεμίζει η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα που προμηνύει μεγάλη εκλογική ήττα των μπολσεβίκων που άρπαξαν την εξουσία με τα ψέμματα, ξεπούλησαν την Ελλάδα και χάρισαν την ιστορία της στους σκοπιανούς. Οι συριζαίοι θα φάνε μαύρο στις εκλογές και θα περισσέψει και για τους νεοδημοκράτες που τηρούν σιγή ιχθύος. Η ανοχή μας τέλειωσε.

Ηλίας Τ.

Άφθαρτη Τιμή κι αιώνια Μνήμη

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και πέρα από κάποια λαμπιόνια που άναψαν εδώ και εκεί τίποτα δεν δείχνει γιορτινή ατμόσφαιρα. Μιζέρια και μούχλα παντού. Σπίτια παγωμένα, τραπέζια άδεια και η μούχλα να βασιλεύει στα ελληνικά νοικοκυριά. Αυτά είναι τα κατορθώματά τους και αντί να κάνουν κάτι για να καλυτερέψουν τα πράγματα για τους απλούς ανθρώπους, που μοχθούν, κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ξέρουν. Τα κίτρινα γιλέκα μέσα σε δυο μέρες σχεδόν έριξαν τον Μακρόν, εδώ με αυτά που έχουν κάνει δεν θα αντέξουν ούτε τρεις ώρες. Να σταματήσουν να μας υποτιμούν, γιατί θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Όσο δεν κάνουν κάτι για τον ελληνικό λαό που βασανίζεται, τόσο θα γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή.

Ιωάννης Π.

Απάντηση στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος του ΚΚΕ ο δολοφόνος της Κέρκυρας

Ο Ζάεφ κάνει γλέντια τρικούβερτα και ο Τσίπρας χτενίζεται. Οι σκοπιανοί που δεν υπήρχαν πριν εκατό χρόνια γιορτάζουν που απόκτησαν ιστορική υπόσταση χάρη στους προδότες πολιτικούς. Οι παππούδες μας σκοτώθηκαν για αυτά τα εδάφη και οι απόγονοι των εαμοβούλγαρων και των κομιτατζήδων χαρίζουν την Μακεδονία. Οργή και μόνο οργή. Ο εχθρός είναι πλέον εντός των πυλών και η μόνη δύναμη ανάσχεσης είναι η Χρυσή Αυγή. Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση.

Κωνσταντίνος Ε.

Νέα αλβανική πρόκληση στην Βόρειο Ήπειρο: Κατέστρεψαν το Μνημείο του Οπλαρχηγού Θύμιου Λώλη και έσκισαν την Ελληνική Σημαία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-dekembriou-2018#ixzz5Yq5ZvPrm

Exit mobile version