Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου «Εθνικιστική Φωνή» μίλησε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πολύβιος Ζησιμόπουλος αναφορικά με όλα τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.

Όσον αφορά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απλώς ακολουθεί τα χνάρια των ιδεολογικών της προγόνων, των κομμουνιστών, οι οποίο μιλούσαν για “αυτονομία της Μακεδονίας” και διατείνονταν ότι τα ελληνικά σύνορα τελειώνουν στον  Όλυμπο.

Αναφορικά με τα εσωτερικά προβλήματα  της χώρας, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο δημογραφικό, καθώς ο ελληνικός πληθυσμός έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Μάλιστα, η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού σε συνδυασμό με την αθρόα εισδοχή λαθρομεταναστών θα έχει ως αποτέλεσμα την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού.

Για τους λαθρομετανάστες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν ασπαστεί το ισλάμ, μια θρησκεία η οποία είναι εκ των πραγμάτων αντίθετη με την δομή της ελληνικής κοινωνίας, τα ήθη και τις παραδόσεις των Ελλήνων, οπότε και η ενσωμάτωση αυτών των ατόμων είναι πρακτικά αδύνατη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-polubios-zhsimopoulos-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-bi1#ixzz5Yq80u7yN

Exit mobile version