Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξαν και αποχώρησαν οι μπολσεβίκοι από το Μεγάλο Πεύκο, όταν είδαν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής

Λύσσαξαν και αποχώρησαν οι μπολσεβίκοι από το Μεγάλο Πεύκο, όταν είδαν την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γιώργο Επιτήδειο παρευρέθηκε στους χθεσινούς εορτασμούς για την προστάτιδα του Πυροβολικού, Αγία Βαρβάρα στο στρατόπεδο της Σχολής Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο.

Η αντιπροσωπεία του αντεθνικού ΚΚΕ στην θέα της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στην κυριολεξία λύσσαξε και ετράπη σε άτακτη φυγή.

Σήμερα μάλιστα στην φυλλάδα των μπολσεβίκων “Ριζοσπάστη” με άρθρο που τιτλοφορείται “η κυβέρνηση χαϊδεύει τα αυτιά των Χρυσαυγιτών” οδύρεται για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μεγάλο Πεύκο και την χρεώνει στην κυβέρνηση.

Τους ενημερώνουμε πως η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής καμία πρόσκληση δεν έλαβε από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση, παρευρέθηκε όπως κάθε χρονιά επειδή είναι καθήκον μας να Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άτακτη φυγή των μπολσεβίκων είναι ευχάριστο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussajan-kai-apochwrhsan-oi-mpolsebikoi-apo-to-megalo-peuko-otan-eidan-thn#ixzz5YqBTGrZB

Exit mobile version