Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Στην Γαλλία παίρνουν βασικό μισθό 1500 ευρώ και επειδή θα αυξήσει η κυβέρνηση την τιμή των καυσίμων στα 1,50 ευρώ την 1η Ιανουαρίου, έγιναν πρωτόγνωρα επεισόδια με εκατοντάδες τραυματίες και χιλιάδες συλλήψεις Γάλλων πολιτών. Στο τέλος η γαλλική κυβέρνηση των τραπεζιτών αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να πάρει αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα πίσω. Στην Ελλάδα που ο βασικός μισθός είναι 480 ευρώ και η τιμή της βενζίνης στα 1,60 ευρώ δεν κουνιέται φύλλο. Κάνουν υπομονή οι ραγιάδες μπας και φτιάξουν τα πράγματα. Τα πράγματα όμως δεν αλλάζουν έτσι, χωρίς να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μόνο με τον Αγώνα θα μπορέσεις να πάρεις πίσω όλα αυτά που σου άρπαξαν οι μαριονέτες που μας κυβερνούν. Ξυπνήστε Έλληνες!

Κ. Ρ.

Χ. Παππάς: Οι υπάλληλοι των δανειστών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πλήττουν τους πυλώνες της Eθνικής μας ταυτότητας – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμάζονται οι συριζοπροδότες να πάνε στον ΟΗΕ να υπογράψουν για λογαριασμό μας Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Πρόσφυγες. Μέσα σε διάφορα άλλα έχει και μια παράγραφο που αναφέρει ότι οι χώρες που το υπογράφουν δεσμεύονται για την ελεύθερη μετακίνηση των προσφύγων και παραμονή τους στις χώρες επιλογής τους. Κοινώς θα αποφασίσουν οι βολεμένοι κοστουμάτοι του ΟΗΕ μαζί με τους δικούς μας πουλημένους πολιτικούς ότι η χώρα μας και η κοινωνία μας θα είναι ξέφραγο αμπέλι και θα μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων. Ζούμε εποχές απόλυτης τυραννίας και αποσύνθεσης των εθνικών κρατών προκειμένου να μπορούν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο μέσο αντίστασης για τα ανθελληνικά σχέδιά τους.

Μανώλης, Λάρισα

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Νέα καταδίκη πρώην υφυπουργού για τοκογλυφία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Λένε στον κόσμο μέσα από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα ότι ο κόσμος αλλάζει και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτό. Αναιρούν τον εαυτό τους όμως, γιατί αν ισχύει αυτό, τότε γιατί κυνηγούν με τόση μανία την Χρυσή Αυγή και τα άλλα αντίστοιχα κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Μας κυνηγούν, γιατί μας φοβούνται, μην τυχόν ξυπνήσουμε τους Έλληνες και ανατραπεί η τεχνητά “παγιωμένη” τους κυριαρχία. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και η Ευρώπη στους Ευρωπαίους πολίτες και όχι σε κάποια μίζερη ένωση τραπεζών ή συμφερόντων. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και όλης της Ευρώπης έρχεται!

Ι.Ζ.

Διπλή αθώωση Κασιδιάρη:Έπεσαν οι σκευωρίες Δημητρά και παραδικαστικού! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-dekembriou-2018#ixzz5YuhZy8F4

Exit mobile version