Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάτι: Εμείς δεν θα σωπάσουμε

hare

Άρθρο της διευθύντριας της “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Με ρώτησε κάποιος, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος τοποθετημένη την κόκκινη ταινία για τους 99 δολοφονημένους στο Μάτι, 4 μήνες μετά από το τραγικό γεγονός. Δεν την ξεχάσαμε εκεί, αγαπητέ αναγνώστη. Την τοποθετήσαμε και την κρατούμε γιατί εμείς ούτε ξεχάσαμε, ούτε θα αφήσουμε να ξεχαστεί πως 99 συμπατριώτες μας αφέθηκαν ένα καλοκαιρινό απόγευμα, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, να πεθάνουν μαρτυρικό θάνατο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Οι 99 συμπατριώτες μας δεν ήσαν νούμερα, αλλά άνθρωποι, γιοι, πατεράδες και παππούδες, κόρες, μητέρες και γιαγιάδες, και μικρά παιδιά, που «τους άφησαν να καούν» όπως κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο σύζυγος μιας από τους νεκρούς. Επιμένουμε, και δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν οι δεκάδες εγκαυματίες και οι οικογένειές τους, οι οποίοι υποφέρουν, και κάποιοι από αυτούς δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να ζήσουν «κανονική» ζωή, σαν αυτές που απολαμβάνουν οι χρυσοκάνθαροι καρεκλοκένταυροι, την ώρα που τα θύματά τους, επιβιώνουν με πόνο και ανείπωτη ταλαιπωρία, χωρίς καμία κρατική στήριξη για τα φάρμακα, την νοσηλεία, την ψυχολογική τους υποστήριξη.

Εμείς δεν θα ξεχάσουμε τα εκατοντάδες σπίτια που χάθηκαν στις φλόγες, σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και ιδρώτα, πληρωμένα με φόρους και αφαιμάξεις δεκαετιών, που αφέθηκαν να γίνουν στάχτες γιατί κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά που ανέλαβαν, πληρώθηκαν και, ειρωνικά πληρώνονται ακόμη να κάνουν.  Εμείς που αγαπούμε την Πατρίδα μας, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η καταστροφή ενός φυσικού παραδείσου, ούτε τα φυτά και τα ζώα που αφέθηκαν από κάποιους οι οποίοι υποκριτικά καμώνονται τους ευαίσθητους και τους φιλόζωους, να απανθρακωθούν.

Δεν θα σωπάσουμε μπροστά στην συμπαιγνία του σάπιου πολιτικού και μηντιακού συρφετού, που αναδεικνύει και προωθεί σε θέσεις διοικητικές, άτομα διαβρωμένα, ανίκανα και ανεύθυνα, αριβίστες χωρίς ντροπή, τυχάρπαστους χωρίς την δύναμη  να προλάβουν τα χειρότερα, αλλά ούτε και την θέληση να πουν με συντριβή «συγγνώμη» και να κλειστούν στα σπίτια τους, μετανοώντας και χτυπώντας το στέρνο τους για το κακό που έκαναν, για το υπόλοιπο του βίου τους. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ακόμη και ο Ιούδας «απελθών, απήγξατο», όμως με περισσή αυθάδεια οι θρασύτατοι υπαίτιοι της καταστροφής στο Μάτι, δηλώνουν πως «τους έτυχε μια στραβή στην βάρδια» και εμπαίζουν τους χαροκαμένους, τους πονεμένους πυρόπληκτους.

Ένα γκουβέρνο που δεν μπορεί να προστατεύσει την ζωή και την περιουσία των πολιτών του σε καιρό ειρήνης, πρέπει να φεύγει. Κι αν δεν φεύγει, να το παίρνουν στο κυνήγι αυτοί που έγιναν οι ζωές τους κομμάτια από την ανικανότητα και την αδιαφορία του. Να πούμε επιτέλους την αλήθεια, και επιτέλους να την ακούσουμε όλοι: Αυτός που σε έκαψε, δεν σε αλείφει ούτε λάδι. Κι αν σου ρίχνει ένα ψίχουλο, θα είναι για να εξακολουθήσεις να τρέχεις από πίσω του σαν τον αξιαγάπητο κόπρο για ένα ξεροκόμματο, την ώρα που αυτού το «εγώ» θα φουσκώνει μαζί με το παχύ του πορτοφόλι.

Επιμένουμε, γιατί σε αυτήν την χώρα πρέπει να υπάρξει Δικαιοσύνη, όχι σε ένα απροσδιόριστο «κάποτε» αλλά Τώρα, ώστε οι «ανευθυνοϋπεύθυνοι», οι βολικοί ηλίθιοι, να πάψουν να μας καταδυναστεύουν και να καίνε ζωντανούς, ηθελημένα, δόλια ή από ανικανότητα και βλακεία, τους φίλους μας, τους συντοπίτες, τους συνέλληνές μας. Όσοι πιστεύουμε στην Αριστεία και θέλουμε και αγωνιζόμαστε για να εγκαθιδρύσουμε στην Πατρίδα μας ένα κράτος Αρίστων, δεν διανοούμαστε ως Έλληνες και ως Εθνικιστές, πως ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα είναι οι μαριονέτες και οι κλόουν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ούτε οι ανεπαρκείς, οι ανεπάγγελτοι, οι κομματικοί εκλεκτοί οι οποίοι προωθούνται σε θέσεις εξουσίας στο Δημόσιο και στα Σώματα Ασφαλείας.

Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να είναι πολιτικός ηγήτωρ της χώρας μας της Ελλάδος, ένας τύπος που έχει το θράσος να πει σε μια πυρόπληκτη γυναίκα, πως: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ τι θα τα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Αναλγησία, γαϊδουριά, κυνισμός, όπως και αν το ονομάσεις, η ουσία είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει την καθαρή Κομμουνιστική σκέψη που περιφρονεί βαθιά το προλεταριάτο, γι’αυτό και ως εξουσία κρατούσε πάντοτε για τον εαυτό της τα παλάτια, έστελνε όσους τολμούσαν να δείξουν την γύμνια του καθεστώτος στα γκουλάγκ, και τους προλετάριους τους έστηνε στην ουρά για μια φρατζόλα ψωμί στην Σοβιετία πριν, και στην Βενεζουέλα τώρα.

Εμείς, αρνούμαστε να σπρώξουμε με καθωσπρεπισμό την σκληρή πραγματικότητα κάτω από το χαλί. Αρνούμαστε τις αοριστικολογίες  που καλύπτονται από την πομφόλυγα ενός «κάποτε», όταν όλα θα λυθούν με ένα μαγικό ραβδάκι, ενώ κάποιοι θα πίνουν εις υγείαν των κορόιδων. Για τους συνέλληνές μας στο Μάτι, για όσους κρεμάστηκαν, για όσους μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και ξενιτεύτηκαν, για όσους στέκονται κατακερματισμένοι και καταθλιμμένοι πάνω από τα συντρίμμια της ζωής τους, και για όσους βρέθηκαν ή θα βρεθούν στην θέση τους, όσο αυτό το άθλιο καθεστώς παραμένει στην εξουσία, πιστεύουμε ότι η θρασύτατη και ανάλγητη κυβέρνηση και οι εκπρόσωποί της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και οι εκπρόσωποι της διεφθαρμένης μηντιακής ελίτ που τους σιγοντάρουν και τους συγκαλύπτουν, δεν έχουν καμία θέση στην διακυβέρνηση της Πατρίδας μας.

Ο θίασος των ηλιθίων και των θρασιμιών δεν έχει καμιά δουλειά να κάνει κουμάντο σε Έλληνες δουλευταράδες, φιλοπρόοδους, με όνειρα και ιδέες, τους Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα, τους Έλληνες της Ελλάδας  που θέλουμε.

Για αυτό και για αυτούς θα αγωνιζόμαστε μέχρι την δικαίωση, μέχρι να ανατείλει μια καινούρια, λαμπρή Χρυσή Αυγή για το Έθνος και την Πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mati-emeis-den-tha-swpasoume#ixzz5YuhzQMu3

Exit mobile version