Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανικό ΥΠΕΞ προς Τσίπρα και Καμμένο: Σταματήστε την Χρυσή Αυγή!

Αλβανικό ΥΠΕΞ προς Τσίπρα και Καμμένο: Σταματήστε την Χρυσή Αυγή!

Την ώρα που η στοχοποίηση των Βορειοηπειρωτών από το αλβανικό παρακράτος βρίσκεται σε κορύφωση (θυμίζουμε την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και την καταστροφή προτομής του Θύμιου Λώλη κατόπιν στοχοποίησης του εν λόγω μνημείου από την αλβανική τηλεόραση), το αλβανικό ΥΠΕΞ ζητάει και τα «ρέστα», καλώντας τις ελληνικές αρχές να… αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, το αλβανικό ΥΠΕΞ ορμώμενο από την δολοφονία ενός αλβανού από έναν άλλο αλβανό στην Καβάλα εξέφρασε «την ανησυχία του για τη σειρά δολοφονιών Αλβανών στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ταυτόχρονα την αλληλεγγύη του προς τις οικογένειές τους» και κάλεσε «τις ελληνικές αρχές να καταδικάσουν και να σταματήσουν κάθε προσπάθεια της Χρυσής Αυγής ή άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων που επιχειρούν να παραβιάσουν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια του Αλβανών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη γειτονική χώρα».

Διακατέχονται από πραγματικό θράσος οι αλβανοί από την μία να εκτελούν τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και από την άλλη να βγάζουν και… γλώσσα απέναντι στο κράτος που τους φυλάει τον εναέριο χώρο και μάλιστα δωρεάν. Επικαλούνται, μάλιστα, και την Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας από κοινού με το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, προφανώς επειδή είμαστε οι μοναδικοί που αναδεικνύουμε τα ζητήματα που «καίνε» την Αλβανία.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αλβανοί και εγχώριοι εθνοπροδότες συνεργάζονται εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και του ελληνικού έθνους. Θυμίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση τις λίστες με τα ονόματα των Εθνικιστών, με τις οποίες προμήθευσε τους αλβανούς ο Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/albanikh-lussa-kata-ths-chrushs-aughs-orgilh-anakoinwsh-tou-upej-twn-dolofo#ixzz5YukSUYdN

Exit mobile version