Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η Βουλγαρία δεν θα υπογράψει την καταστροφική «σύμβαση του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση»

Πληθαίνουν οι χώρες της Ευρώπης, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην λαθρομετανάστευση, καθώς και η Βουλγαρία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για την διαχείριση των παγκόσμιων μεταναστευτικών ροών.

Ακόμη, η Βουλγαρία δεν θα συμμετάσχει στην διάσκεψη κατά την οποία η συμφωνία αυτή θα εγκριθεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαρόκο, όπως αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση, η οποία είπε επίσης ότι θα τηρήσει αποχή σε μια ψηφοφορία, η οποία θα ακολουθήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία, η οποία έχει ήδη εγκριθεί.

Τουλάχιστον άλλες πέντε χώρες της ΕΕ, περιλαμβανομένης της Ουγγαρίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Σλοβακίας, έχουν ήδη απορρίψει την συμφωνία, κάτι που δείχνει πως η Ευρώπη γίνεται όλο και πιο περιοριστική στην αποδοχή «προσφύγων» και λαθρομεταναστών μετά από μια απότομη άνοδο στις αφίξεις το 2015.

Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει, ως γνωστόν, κρίση στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Αμφίβολη είναι η ψήφος του Βελγίου, η Αυστρία έχει πει ότι δεν θα το ψηφίσει ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση της Ιταλίας με την αντίθεση του Ματέο Σαλβίνι να είναι δεδομένη. Στην Ολλανδία, πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε πως το 41% των ερωτηθέντων τάσσονται κατά της υπογραφής του συμφώνου έναντι 34% που τάσσονται υπέρ. Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Αυστραλία έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το σύμφωνο του ΟΗΕ.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ο κυριότερος δέκτης των λαθρομεταναστευτικών ροών, αφού το πολιτικό προσωπικό του «Συνταγματικού τόξου» αρνείται να βάλει «φρένο» στην ανεξέλεγκτη παράνομη εισροή ανθρώπων στην Χώρα μας, παρότι αυξάνονται διαρκώς οι ευρωπαϊκές χώρες που φροντίζουν να διασφαλίζουν τα σύνορά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-h-boulgaria-den-tha-upograpsei-thn-filolathrometanasteutikh-sumbash-tou#ixzz5Yulub6eI

Exit mobile version