Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Τρόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Την ώρα που αποκαλύπτονται οι, μέχρι τώρα άγνωστες, πτυχές της εθνοπροδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, ο Τσίπρας και η κουστωδία του ετοιμάζουν επικοινωνιακή πρόκληση – αντεπίθεση μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Σκουρλέτης, ο Τσίπρας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη με τίτλο “Η Μακεδονία λέει «ναι» στη δημοκρατία, ναι στην αλληλεγγύη, και όχι στον εθνικισμό και τον φασισμό”.

Στην συνέχεια τόνισε ο Σκουρλέτης, «έχουμε νεοφασιστικές εκδηλώσεις. Πρέπει να δείξουνε επαγρύπνηση όχι μόνο τα κόμματα αλλά και οι οικογένειες. Να εγκαλέσουμε τις πολιτικές δυνάμεις να μην στρώνουν το έδαφος σε τέτοια μισαλλόδοξα κηρύγματα».

Ευκόλως γίνεται αντιληπτό ότι ο Τσίπρας ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη υπό τον φόβο των μαθητικών κινητοποιήσεων και στην σκιά της περιοδείας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, στην Μακεδονία μας.

Το κυβερνητικό σχέδιο, προφανώς, αποσκοπεί στην επιβολή της κόκκινης τρομοκρατίας επάνω στην Θεσσαλονίκη, με παράταξη χιλιάδων αστυνομικών των ΜΑΤ που «θα καταργούσε» ο Σύριζα και παρακρατικών συμμοριών της «εξωκοινοβουλευτικής» – πλην κυβερνώσας – αριστεράς.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δελτία Τύπου που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου προς τους δημοσιογράφους, ο Τσίπρας με αυτή την συγκέντρωση θα επιχειρήσει να πείσει τους Θεσσαλονικείς για την Συμφωνία των Πρεσπών και να αντιπαραβάλει την παροχολογία του σε μία πρωτοφανή προσπάθεια εξαγοράς του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων.

Την απάντηση θα την λάβει από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος με την σειρά του πρέπει να έχει κατά νου τα πραγματικά σχέδια του Τσίπρα για ποινικοποίηση των αντιδράσεων ενάντια στην εθνοπροδοτική αυτή συμφωνία, της οποίας τα απότοκα δεν έχουν γίνει ακόμα πλήρως γνωστά, αλλά τα μαθαίνουμε σταδιακά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-tou-suriza-empros-sthn-periodeia-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sugk#ixzz5YviL3329

Exit mobile version