Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Όταν κάποιος βλέπει τις εικόνες από τα Εξάρχεια με τα καμένα αυτοκίνητα και τις εικόνες από το Μάτι δεν καταλαβαίνει πότε έγινε τι και ποια εικόνα αντιστοιχεί στα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας από το κράτος και το παρακράτος της αριστεράς. Πραγματικά οι εικόνες από τα Εξάρχεια είναι σαν η συνέχιση του μεγαλόπνοου σχεδίου της κυβέρνησης για να κάψει ζωντανούς τους πολίτες αυτής της χώρας. Δηλαδή και να θες να πεις ότι άλλο τα Εξάρχεια και άλλο κυβέρνηση δεν μπορείς, γιατί και οι δύο πλευρές δουλεύουν για να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την πλήρη εξαθλίωση και την τρομοκρατία εις βάρος των Ελλήνων. Κράτος και αναρχικοί είναι το ίδιο μαγαζί!

Στέλιος Ν.

Δημοσκόπηση – κόλαφος για τους πολιτικάντηδες: Οι Έλληνες εμπιστεύονται Στρατό και Αστυνομία και καθόλου τα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ και τα κόμματα!

Εκατό χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο ΑΠΘ, τα ίδια και την 17η Νοεμβρίου και όλα αυτά ποιος θα τα πληρώσει; Από ποιον θα πάρουν χρήματα για να αποκατασταθούν οι ζημιές; Επιτέλους το άβατο των Εξαρχείων και των Πανεπιστημίων πρέπει να τελειώσει! Δεν είναι δυνατόν σε μια πολιτισμένη χώρα να γίνονται μπροστά στα μάτια όλων τέτοιες τρομοκρατικές ένεργειες και όλοι να μένουν αμέτοχοι. Πρέπει επιτέλους να πληρώσουν και τα καλόπαιδα τις ζημιές τους και οι πατεράδες τους να μπούνε φυλακή. Δεν γίνεται ο Έλληνας να πληρώνει τα σπασμένα ανίκανων κυβερνήσεων και πέντε κακομαθημένων παιδιών υπουργών.

Πάτροκλος, Φλώρινα

Σε πλήρη συμφωνία με τις δηλώσεις Ζάεφ, οι φιλοσκοπιανοί στην Ελλάδα ζητάνε την διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στα σχολεία!

Eίμαστε “Μακεδόνες” λέει ο Ζάεφ και όχι Βορειομακεδόνες και τρέμουν τα κόκκαλα – όπου κι αν βρίσκονται- του Μεγαλέξανδρου! Τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει για να καταλάβουν αυτοί οι προδότες πως δεν γίνεται να νομιμοποιηθεί η συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική βουλή; Έχουν μοιράσει την Ελλάδα μας στους εχθρούς μας δεν έχει μείνει κομμάτι γης που να μην έχουν ξεπουλήσει είτε στους διεθνούς τοκογλύφους είτε στους μόνιμους εχθρούς μας και πλαστογράφους της ιστορίας δήθεν καλούς γειτονές μας! Και σε αυτό δεν φταίει μόνο ο Σύριζα, αλλά και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όλοι τους έχουν μερίδιο ευθύνης που μας χορεύουν στο ταψί τούρκοι, αλβανοί και σκοπιανοί. Επιτέλους, θέλουμε κυβέρνηση όχι εθνική, αλλά Εθνικιστική! Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα πάρουμε ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει πίσω!

Σπύρος Γ.

Αίσχος! Αφαιρούν τον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα από τα σχολικά βιβλία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-7-dekembriou-20181#ixzz5Z6Allrja

Exit mobile version