Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθέλληνες! Τα ΜΑΤ του Τσίπρα απώθησαν και χτύπησαν Έλληνες που πήγαιναν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κατσίφα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Σε αγαστή συνεργασία βρίσκεται η ανθελληνική κυβέρνηση του Ράμα με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Τσίπρα, καθώς και οι δυο εμπόδισαν εκατοντάδες Έλληνες να μεταβούν στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Αρχικά, οι αλβανικές αρχές προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους και με γελοίες προφάσεις απαγόρευσαν σε εκατοντάδες πολίτες να συνεχίσουν προς τους Βουλιαράτες.

Την ίδια ώρα, πολίτες που επιχείρησαν να δημιουργήσουν αλυσίδα μπροστά από το συνοριακό σταθμό, απωθήθηκαν και χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ του Τσίπρα, επειδή κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο!

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γιώργο Επιτήδειο και τον Συναγωνιστή Χριστόφορο Τσάγκα κατάφερε τελικά να περάσει από τα σύνορα και παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του Βορειοηπειρώτη Ήρωα.

Θα ακολουθήσει σχετικό φωτορεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnes-ta-mat-tou-tsipra-apwthhsan-kai-chtuphsan-ellhnes-pou-phgainan#ixzz5Z6ElIPL9

Exit mobile version