Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για αυτό λυσσάνε οι Συριζαίοι: Σημαντική ροή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή

Για αυτό λυσσάνε οι Συριζαίοι: Σημαντική ροή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή

Οι αντεθνικές πολιτικές επιλογές του Τσίπρα και η αναποτελεσματική κυβερνητική λειτουργία στους κύριους τομείς της κρατικής λειτουργίας (από το σύνολο των τελευταίων μετρήσεων το 51% των πολιτών πιστεύει ότι η λειτουργία του κράτους έχει χειροτερεύσει τα τελευταία 5 χρόνια) έχουν ως αποτέλεσμα τη σαφή μετατόπιση του εκλογικού σώματος.

Ειδικότερα όπως προκύπτει από την έρευνα της Pulse, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘’Παραπολιτικά’’, από τις  μετρήσεις που διενεργήθηκαν κατά το διάστημα 20-23 Νοεμβρίου 2018, σημειώθηκε ροή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή σε ποσοστό 4%.

Για να γίνει κατανοητή η συγκεκριμένη μέτρηση είναι δέον να αναφερθεί ότι το συνολικό ποσοστό μετακινήσεων κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα κόμματα ανέρχεται στο 15% και η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη δεύτερη πολιτική επιλογή των ψηφοφόρων που στις τελευταίες εθνικές εκλογές είχαν ψηφίσει υπέρ της «πρώτης φοράς αριστεράς».

Εάν λάβουμε υπόψη ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στην Ελληνική Βουλή το θέμα της κυρώσεως της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλά κυριολεκτικά το όνομα της Μακεδονίας μας και βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί περαιτέρω αύξηση του ποσοστού των ψηφοφόρων που θα επιλέξουν να ενταχθούν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/shmantikh-roh-pshfoforwn-apo-ton-suriza-sth-chrush-augh#ixzz5Z7RnR9JT

Exit mobile version