Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενάντια στην διάλυση των Εθνών

Ενάντια στην διάλυση των Εθνών

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Ο νόμιμος πολιτικός αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου είναι ένας αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και το Έθνους. Ο Λαϊκός Εθνικισμός υπερασπίζεται την οικονομία της παραγωγής ενάντια στην ψευτο-οικονομία των διεθνών τοκογλυφικών «αγορών». Πέραν όμως της οικονομίας το Εθνικιστικό Κίνημα αγωνίζεται για πολύ υψηλότερους σκοπούς, από μια απλή διαχείριση (καθαρά υλιστικού χαρακτήρα) της οικονομίας. Αγωνίζεται για ιδεώδη για τα οποία αξίζει κάποιος να ζει.

Ο αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επεκτείνεται συνεπώς (και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς) ενάντια σε κάθε κίνηση που επιβουλεύεται την εθνική κυριαρχία, τις αξίες, τη φυλή και τον πολιτισμό. Αναφερόμενοι στην έννοια της φυλής, επιδιώκουμε ως Εθνικιστές τη διατήρηση των γενετικών και βιολογικών χαρακτηριστικών που διαθέτει κάθε φυλή όχι από μια ιδεοληπτική αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλά εξαιτίας της ταύτισης μας με τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, θεωρώντας πως κάθε φυλή μπορεί να συνεισφέρει στον πολιτισμό, στο επιτρεπτό επίπεδο των γεωγραφικών και κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν. Η διατήρηση της ταυτότητάς και η φυλετική ποικιλότητα των λαών πλουτίζει και στολίζει την ανθρωπότητα (όπως διακηρύσσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την ίδρυσή της) και δεν τη μετατρέπει σε ένα μονότονο και σκοτεινό γκρι.

Η διατήρηση των φυλετικών ιδιαιτεροτήτων είναι το δικαίωμα κάθε Έθνους-φυλής να υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα του. Η έννοια της υπεράσπισης αυτής έχει πολύ πιο μεγάλη σημασία για τους Εθνικιστές από τη διαστρεβλωμένη έννοια που αποδίδουν τα διάφορα μαρξιστοειδή για καθαρά διχαστικούς σκοπούς όπως και οι νεοφιλελεύθεροι για λόγους οικονομικής εκμετάλλευσης των Εθνών.

Είναι δεδομένο πως τόσο ο καπιταλισμός όσο και η αριστερά είναι λάτρεις μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μαζανθρώπων. Οι μεν επηρεασμένοι από τις μουχλιασμένες, αφύσικες και ανεφάρμοστες ιδέες τους και οι δε για τους δικούς τους κερδοσκοπικούς λόγους.

Ο πραγματικός λοιπόν ρατσισμός , στη διαστρεβλωμένη του μορφή, προκύπτει από τις ελιτιστικές διαθέσεις του κεφαλαίου που θεωρεί λαούς ολόκληρους ως κατώτερους, αλλά και από τις μαρξιστικές αντιλήψεις που στην ουσία απεχθάνονται την υπεράσπιση της διαφορετικότητας και προσπαθούν να επιβάλουν μια δυστοπική κοινωνία, που η ίδια η φύση θα αποβάλει ως μόρφωμα.

Προκύπτει λοιπόν αβίαστα πως ο αγώνας της κοσμοθέασης του Λαϊκού Εθνικισμού είναι πολύπλευρος. Περιλαμβάνει τη διατήρηση των φυλών και τη αγαστή και ειρηνική -στο μέτρο του δυνατού- συνεργασία τους, την οικολογία στην πραγματική της υπόσταση, του σεβασμού δηλαδή στον πλούτο της γης και την λελογισμένη χρήση των πόρων της, την πραγματική και όχι ψευδεπίγραφη αλληλεγγύη των Εθνών στα πλαίσια μιας δημιουργικής ανάπτυξης, την εξασφάλιση της εθνοφυλετικής συνέχειας όπως ορίζει η φύση και οι απαράβατοι νόμοι της.

Για τον Εθνικισμό, η αληθινή πολιτική με την πραγματική της έννοια δεν μπορεί ποτέ να διαφθείρει τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Αντίθετα κάποιοι πολιτικοί με διεστραμμένο χαρακτήρα είναι αυτοί που διαφθαρούν την πολιτική. Για το λόγο αυτό μια εθνικιστική πολιτική δεν χαρακτηρίζεται από μίσος αλλά πρώτα από όλα από αγάπη και αυτή είναι η κινητήρια δύναμη της. Φυσικά δεν αποδίδουμε στην έννοια της αγάπης την υποχωρητικότητα αλλά τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν τη συνέχιση της πορείας των Εθνών, δίνοντας αγώνα ενάντια στην επιδοτούμενη από οικονομικά παράσιτα και για σκοτεινούς σκοπούς «φιλανθρωπία» των ΜΚΟ.

ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enantia-sthn-dialush-twn-ethnwn#ixzz5ZB9gmTV2

Exit mobile version