Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγ-κατάληψη

Εγ-κατάληψη

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Λύσσα έχει πιάσει τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τις καταλήψεις των μαθητών για την Μακεδονία. Σα να πέταξες αγιασμό σε δαιμονισμένο κάνουν. Οι μάσκες κάθε δημοκρατικότητας έπεσαν για τα καλά. Τι απειλές, τι διασυρμός, τι εκφοβισμοί. Όλα τα επιστράτευσαν οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι και η κυβέρνηση.

Όμως οι μαθητές δεν κάνουν πίσω. Έχουν αντιληφθεί ότι το θέμα της Μακεδονίας είναι μεγαλύτερο ενός σχολικού καθωσπρεπισμού. Έχουν αντιληφθεί ότι το θέμα της Μακεδονίας αφορά άμεσα το μέλλον τους. Και προφανώς έχουν αποφασίσει, το δικό τους μέλλον να μην χαντακωθεί από το ξεφτιλισμένο παρόν, κάποιων κολλημένων στο παρελθόν Σταλινικών.

Το ένα μετά το άλλο, βγαίνουν τα στελέχη της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνησης και προσβάλλουν και κατηγορούν ψευδώς την νεολαία. Την νεολαία που «τόλμησε» να αψηφήσει τις αυταρχικές εντολές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όχι στο εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» διέταξε το νέο-μπολσεβίκικο καθεστώς και προχώρησε και σε αποβολές μαθητών. Και οι μαθητές μας εξέπληξαν όλους, φτύνοντας στην μούρη τους αυταρχικούς δυνάστες, διαγραφείς της Ιστορίας, προχωρώντας σε καταλήψεις.

Τσιρίζει το καθεστώς, σαν υστερική νευρωτική μαινάδα: «Χαφιέδες» τους λέει (!) «Φασίστες και ναζί» τους λέει (!) «εγκληματικά στοιχεία» τους λέει!!! Ας αφήσουμε όμως, τι είναι ή όχι οι μαθητές. Όταν ΕΣΥ, βλέπεις την νεολαία να κρατάει την Σημαία, να τραγουδά τον Ύμνο και να απαιτεί προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και προστασία του Πολιτισμού μας και αντί να κλάψεις από περηφάνια, σου έρχονται δάκρυα μίσους, τότε ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;;;

Σας κέρασαν μεγάλη πίκρα οι μαθητές. Σχεδιάζατε να κάνετε γιορτές στα σχολεία, για τα 100 χρόνια από την γέννηση του μωρού της Ροσμαρί (Κομμουνισμού) αλλά τα σχολεία τελούν υπό κατάληψη με εθνικά αιτήματα! Σας έχω νέα, θολωμένη αριστεράντζα και φαύλη ψευτοπατριωτική παραδουλεύτρα τους: Πλανάσθε όσοι νομίζετε ότι οι μαθητές κάνουν κατάληψη. Δεν κάνουν κατάληψη.

ΕΓ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΝΟΥΝ!! Εγκαταλείπουν την Black Friday καθημερινότητα που τους χτίσατε. Εγκαταλείπουν τις αριστεροθολωμένες αποτυχημένες δοξασίες σας. Εγκαταλείπουν τις διαλυτικές για την οικογένεια και την Πατρίδα πρακτικές σας. Εγκαταλείπουν το τσιμεντένιο δωμάτιο πλύσης εγκεφάλου που ονομάσατε προοδευτικό σχολείο και βγαίνουν στο λαμπερό προαύλιο αναζητώντας το οξυγόνο του πολιτισμού και την ελευθερία σκέψης και έκφρασης που προσπαθήσατε να τους στερήσετε, λες και τα σχολεία σήμερα είναι ένα εξελιγμένο γκουλάγκ.

Αποτύχατε. Όπως αποτύχατε όπου κυβερνήσατε. Ο λαός στρέφεται με γοργούς ρυθμούς εναντίον σας. Όπως στράφηκε εναντίον σας όπου κυβερνήσατε. Είναι φυσικό που αποτύχατε. Είστε ένα θολό κακέκτυπο των ιδεολογικών πατεράδων σας. Κι αφού απέτυχαν εκείνοι, σιγά μην τα καταφέρνατε εσείς.

Αφήνετε πίσω σας μεγάλη καταστροφή. Πραγματικά και κυριολεκτικά καμένη γη. Αλλά όσο υπάρχουν μαχόμενοι νεολαίοι, υπάρχει ελπίδα. Όσο υπάρχουν αποφασισμένοι Εθνικιστές υπάρχει ελπίδα.

Οι Εθνικιστές πάντοτε στα δύσκολα αναλαμβάναμε την διακυβέρνηση της χώρας και πάντα καταφέρναμε να την ξαναστήσουμε στα πόδια της. Έτσι θα κάνουμε και τώρα με την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eg-katalhpsh#ixzz5ZBAAKPeL

Exit mobile version