Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εκφασισμός παντού»! Συναγερμός και στην Θεσσαλονίκη από την Νοτοπούλου για τις δημοτικές εκλογές

«Εκφασισμός παντού»! Συναγερμός και στην Θεσσαλονίκη από την Νοτοπούλου για τις δημοτικές εκλογές

Ύστερα από το πλήθος των δημοσιευμάτων σχετικά με τον «κίνδυνο» να εισέλθει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για την Αθήνα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη για να ακουστεί ο συστημικός συναγερμός για τον «κίνδυνο εκφασισμού».

Συγκεκριμένα, η εκλεκτή του Τσίπρα, Νοτοπούλου, σε συνέντευξή της στο «Έθνος», αφότου έλαβε το χρίσμα του Σύριζα, τονίζει, σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το εύρος των συνεργασιών που επιδιώκει:

«Ο κίνδυνος εκφασισμού της κοινωνίας είναι υπαρκτός. Έχουν γίνει δολοφονίες, γίνονται δολοφονίες με πρόσημο φασιστικό. Η στρατολόγηση μαθητών από τη Χρυσή Αυγή, οι χλαμύδες και τα άλογα που κυκλοφορούν στην πόλη, τα πανό «η δημοκρατία απειλεί τη Μακεδονία». Χρειάζεται συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταματήσουμε να δίνουμε δύναμη σε όποιον καλλιεργεί το μίσος».

Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο… Η Νοτοπούλου ζητάει την βοήθεια ολόκληρου του «συνταγματικού τόξου» και ιδιαιτέρως του Μπουτάρη για να μπορέσει να κατακτήσει την δεύτερη θέση έναντι του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Μπουτάρης έλαβε ήδη διαβεβαιώσεις από τον υποψήφιο της ΝΔ για την συνέχιση της αντεθνικής πολιτικής του στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ αντιστοίχως δήλωσε «στεναχωρημένος» για την υποψηφιότητα Νοτοπούλου.

Οπότε τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα για τους συριζαίους και τους λοιπούς αντεθνιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekfasismos-pantou-sunagermos-kai-sthn-thessalonikh-apo-thn-notopoulou-gia-t#ixzz5ZDGx1H3v

Exit mobile version