Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύπουλη αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» από τον Τσίπρα

Οι στίχοι που αναφέρουν «πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης» φαίνεται ότι έχουν πλήρη εφαρμογή στην αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που προπαγανδίζει την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή.

Παραβλέπουμε το ύφος «φλούφλη» που έχει ο Τσίπρας στην φωτογραφία του που συνοδεύει την αφίσα και μένουμε στο περιεχόμενο του συνθήματος που εμπεριέχεται σε αυτήν: «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας». Είναι, άραγε, τυχαίο ότι το «Ναι» είναι υπογραμμισμένο; Πολύ περισσότερο, είναι επίσης τυχαίο ότι το γράμμα « Δ» στην λέξη «Δημοκρατία» είναι κι αυτό κεφαλαίο; Σαφώς και όχι, καθώς η πρώτη εντύπωση που μένει σε αυτόν που διαβάζει ( «στα γρήγορα») την αφίσα είναι «Ναι στην Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Από την «Μακεδονία της Δημοκρατίας» στην «Δημοκρατία της Μακεδονίας» η διαφορά είναι όχι ελάχιστη, αλλά ουσιαστικά μηδαμινή για όποιον μπορεί να καταλάβει την σύνδεση της ψυχοσύνθεσης και των «κρυφών μηνυμάτων» στην πολιτική. Γι’ αυτό και η παραπάνω αφίσα μόνο ως… τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Όσα βρώμικα κόλπα, όμως, και αν χρησιμοποιήσουν οι εθνομηδενιστές που εξουσιάζουν την Χώρα μας, ο Ελληνικός Λαός λέει « ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Κάτι, άλλωστε, που θα διαπιστώσει και ο ίδιος ο Τσίπρας κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, όταν και θα αποδοκιμαστεί έντονα από τους κατοίκους της πόλης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upoulh-anagnwrish-twn-skopiwn-ws-makedonia-apo-ton-tsipra#ixzz5ZJNtqC61

Exit mobile version